Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с колата

здравейте,колеги!имам фият браво 1.6 16 96г газ-бензинот няколко дена спря да пали нито на бензин,нито на газ,но днес уви запали.след няколко часа пак запали,може ли някой да ми помогне и да ми каже от какво може да е.благодаря предварително.поздрави

Коментар

Колегата erolko от първият път уцели правилната тема :DОплаквам се:Вчера си строших въртока в опит да развия гайката на главината.Хваля се:Купих си нов върток.Оплаквам се:Днес строших и него Хваля се:Купих си още един върток. (дано не го счупя и него)Мими от довечера ще е с нови оченца - нови ксенонови лампи на 5000К.
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
        Оплаквам се:Вчера си строших въртока в опит да развия гайката на главината.Хваля се:Купих си нов върток.Оплаквам се:Днес строших и него Хваля се:Купих си още един върток. (дано не го счупя и него)Мими от довечера ще е с нови оченца - нови ксенонови лампи на 5000К.
        За нея гайка трябва върток и камък 3/4

Коментар

Оплакване: платих си акта - 130лв ;( ;(
          Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Оплаквам се: Днес в голям дъжд с 30км/ч в завой щях да се ударя в бордюра, заради гадните ми предни гуми...
            Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

emzo написа:
              Оплакване - изсипа се голям порой, трябва да стане чудо до 19.30, за да изсъхне (отиде ми запланувания крос)
              Хвалба - изсъхна, не си личеше, че е имало порой.Хвалба - нов рекорд скорост/дистанция - http://sportypal.com/Workouts/Detail...42f368Мрън - втори душ си вземам и се потя като прасе, виждащо Angry Bird засилено към него
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                Хвалба - нов рекорд скорост/дистанция - http://sportypal.com/Workouts/Detail...42f368Мрън - втори душ си вземам и се потя като прасе, виждащо Angry Bird засилено към него
                ти вземи намери некоя сгодна девойка да изпотиш - стига с туй търчане и харчене на енергия на вятъра
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Тъй , тъй ...девойките само един мускул ги интересува . И аз едно време търчах и хвърлях железа ама нъцки ...
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се!!! част 3

Румен_Хинчев написа:
                    Тъй , тъй ...девойките само един мускул ги интересува . И аз едно време търчах и хвърлях железа ама нъцки ...
                    Няма такова нещо! Аз много се интересувам от мозъчните гънки, щото мускула всеки го има, ама гънките - не! Оплакване - скапана съм, пак навъртях поне 6-7км. пеша.
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Ще се оплаквам - страшно много си обичам мареата!!! (карам Фиат Мареа 1.6), но никадеее немога да намеря тунинг елементи за нея.. НИКАДЕ... искам боди кит.. или поне да имаше бронии предни задни нещо.. а то нищоо... за браво и брава е пълно.. за мареа ядец... , но обмислям варянта за спойлери по паръчка или поне някви свежи добавки.. но незнам.. направо не го виждам, но ще я направя!!! Дори да незнам и да не ми е ясно как ще стане.. Отделно, че искам да и сложа двигател от 2.0 20v Coupe turbo :D ама това по-лесно ще стане, отколкото да и намеря спойлери.. цък цък цък..
                      Ако има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                        Дам това жените са страшно глупавите животни с извинение, но е самата истина за жалост.. Колкото повече си добър с една жена - толкова повече ти се е качила на главата..
                        Ако има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!

Коментар

[quote="Irka_fihi"]
                          Румен_Хинчев написа:
                          Няма такова нещо! Аз много се интересувам от мозъчните гънки, щото мускула всеки го има, ама гънките - не! Очаквах такъв отговор . Казвам го в смисъл , че продължението на рода е най-важното нЯщо след оцеляването на индивида , независимо от пола

Коментар

Jekoviq написа:
                            Румен_Хинчев написа:
                            Дам това жените са страшно глупавите животни с извинение, но е самата истина за жалост.. Колкото повече си добър с една жена - толкова повече ти се е качила на главата..
                            Жените са катализатор за мъжката мисъл , приятел Без тях не може

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                              девойкитеса ясни мускола съшо .Но можели някой дами каже защо тъпиа фиат почна да пали когато си иска

Коментар

Колега , струва ми се , че трябва да почетеш в раздел ,, Консултации по общи въпроси ’’.Успех !

Коментар

Working...
                                X