Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    Бесен съм.Два часа съм се разправял с комшии идиоти и съм писал жалби в районното.Прибирам се от работа и сварвам гледка на която е трудно да се повярва.Един комшия качен на стълба и реже клоните на една липа до нас,а колата ми паркирана под нея. Решил нашия ,че му пречи дървото взел стълбата и реже.Клоните си падали по колата и резултатите са на снимките.Разправии,жалби и тн...
    Голяма простотия! Този трябва да ти плати за цялостно пребоядисване. Което, за съжаление, едва ли ще се случи. А в случая каско едва ли щеше да ти бъде от полза. При щета на паркинг, ако има увреждания по повече от N (мисля, че 3) детайла, обикновено не плащат. А при теб е надрана цялата кола.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
      krasio_79bs написа:
      Бесен съм.Два часа съм се разправял с комшии идиоти и съм писал жалби в районното.Прибирам се от работа и сварвам гледка на която е трудно да се повярва.Един комшия качен на стълба и реже клоните на една липа до нас,а колата ми паркирана под нея. Решил нашия ,че му пречи дървото взел стълбата и реже.Клоните си падали по колата и резултатите са на снимките.Разправии,жалби и тн...
      Голяма простотия! Този трябва да ти плати за цялостно пребоядисване. Което, за съжаление, едва ли ще се случи. А в случая каско едва ли щеше да ти бъде от полза. При щета на паркинг, ако има увреждания по повече от N (мисля, че 3) детайла, обикновено не плащат. А при теб е надрана цялата кола.
      Плащат Венко.Миналият месец на позната и заляха колата с някаква киселина.Нямаше детайл който да не е повреден.От ДЗИ и платиха.Вярно че се води вандализъм ,а ма то моето как ли щяха да го квалифицират?
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

При мен си го пише в условията и изрично ме предупредуха за това (ЗК "Виктория"). Онзи ден в "24 часа" някакъв мастит застраховател коментираше случаите, в които ЗК могат да откажат изплащане на щета при каско. Един от тях беше точно този - щета на паркинг, при която са увредени няколко детайла. Идеята е, че може да е имало реално ПТП, но собственикът да е употребил алкохол и затова да не е викан КАТ, след което инсценира щета на паркинг. Но това е друга тема. Жалко за колата и за човешката простотия.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

@Краси - подписът ти е много на място, относно тоз твой комшия!Подозирам обаче, че тоз мишок и един лев няма да даде, с оправданието "нямам"... дори глобата си за неправомерно рязане на клони няма да плати. Да ев@ и идиота му, да ев@... Що не го бутна от стълбата, тъкмо щеше да падне заедно с триона и сам да си отреже гърлото

Коментар

Immortal написа:
            @Краси - подписът ти е много на място, относно тоз твой комшия!Подозирам обаче, че тоз мишок и един лев няма да даде, с оправданието "нямам"... дори глобата си за неправомерно рязане на клони няма да плати. Да ев@ и идиота му, да ев@... Що не го бутна от стълбата, тъкмо щеше да падне заедно с триона и сам да си отреже гърлото
            Това се води убиисто от непредпазливост...лоша работа...мен снощи един комши ми беше спрял с ЦЛС-а си в предния ми номер...да е жив и здрав на фуфу нищо му няма ама неговата задна броня е убаво надрана...
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Днес си купих ето това: http://nikolovvd.snimka.bg/culture/r...98773.23816364
              Няма начин да няма начин!

Коментар

Днеска ме изненадаха, че другата седмица заминавам командировка в Кувейт Направо див от щастие, като се има предвид, че съм на тази работа няма и 3 месеца, а през живота си съм стигал само по един път до Германия, Полша, Италия когато бях на 12-13 и една Гърция миналата година... ))))))))))и оплакването, сега трябва за няколко дена да тичам като ненормален за да изкарам паспорт...

Коментар

Мрън Мрън ®(TM) - ококорих се в 06.40
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

bubachko написа:
                    Днеска ме изненадаха, че другата седмица заминавам командировка в Кувейт Направо див от щастие, като се има предвид, че съм на тази работа няма и 3 месеца, а през живота си съм стигал само по един път до Германия, Полша, Италия когато бях на 12-13 и една Гърция миналата година... ))))))))))и оплакването, сега трябва за няколко дена да тичам като ненормален за да изкарам паспорт...
                    Как ти завиждам... Моят паспорт е готов, мога ли да дойда с теб да ти нося куфарите? Оплакване - какъв порой се изсипа преди малко, сега намаля, но пак вали доста силно.
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Хваля се: тук пече слънце. Дано се задържи така до вечерта, че пак да изведа кучето в парка... това куче е магнит за хубави гаджета, без майтап Оплаквам се: засега няма за какво... освен че ми се спи поради среднощната ми работа... (трябваше да изпратя нещо, но много ми се спеше...легнах си, станах в 3, направих го до 4:30, след което пак си легнах)... първото за деня кафе не помогна, сега си пуснах второ...

Коментар

[quote="krasio_79bs"]Бесен съм.Два часа съм се разправял с комшии идиоти и съм писал жалби в районното.Прибирам се от работа и сварвам гледка на която е трудно да се повярва.Един комшия качен на стълба и реже клоните на една липа до нас,а колата ми паркирана под нея. Решил нашия ,че му пречи дървото взел стълбата и реже.Клоните си падали по колата и резултатите са на снимките.Разправии,жалби и тн.Красе , тоз твоя комшия освен , че е тъп май е и безстрашен . Не те ли знаят колко си корав Ей , серсемлика по хората ходи , не в гората .Съжалявам неприятностите , които са ти причинили ...
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

[quote="Румен_Хинчев"]
                          krasio_79bs написа:
                          Бесен съм.Два часа съм се разправял с комшии идиоти и съм писал жалби в районното.Прибирам се от работа и сварвам гледка на която е трудно да се повярва.Един комшия качен на стълба и реже клоните на една липа до нас,а колата ми паркирана под нея. Решил нашия ,че му пречи дървото взел стълбата и реже.Клоните си падали по колата и резултатите са на снимките.Разправии,жалби и тн.Красе , тоз твоя комшия освен , че е тъп май е и безстрашен . Не те ли знаят колко си корав Ей , серсемлика по хората ходи , не в гората .Съжалявам неприятностите , които са ти причинили ...
                          Взел съм да улягам явно(имаше бая свидетели). :D
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплакване - изсипа се голям порой, трябва да стане чудо до 19.30, за да изсъхне (отиде ми запланувания крос)ХвалбЪ - направих си решетката най-накрая.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

nikolovvd написа:
                              Днес си купих ето това: http://nikolovvd.snimka.bg/culture/r...98773.23816364
                              Честито ! ,, Грам’фон свири , майка плачИ ...’’

Коментар

nikolce написа:
                                ffdogg написа:
                                ...
                                dannybo написа:
                                Да случиш на добър бояджия е още по-трудно...
                                И аз не случих на бояджия. Уж добри отзиви ама... Ето каква стана при мен:......................................Иначе, да е жив и здрав майстора, със здраве да си харчи 240-те лева. Искаше 260, ама ми направи отстъпка заради прага че е крив, другото е "добре"
                                240 цирея да му излязат там дето не го огрява слънцето ...Как не го е срам тоя педал...

Коментар

Working...
                                X