krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
snake написа:krasio_79bs написа:Бесен съм.Два часа съм се разправял с комшии идиоти и съм писал жалби в районното.Прибирам се от работа и сварвам гледка на която е трудно да се повярва.Един комшия качен на стълба и реже клоните на една липа до нас,а колата ми паркирана под нея. Решил нашия ,че му пречи дървото взел стълбата и реже.Клоните си падали по колата и резултатите са на снимките.Разправии,жалби и тн...
Коментар
-
При мен си го пише в условията и изрично ме предупредуха за това (ЗК "Виктория"). Онзи ден в "24 часа" някакъв мастит застраховател коментираше случаите, в които ЗК могат да откажат изплащане на щета при каско. Един от тях беше точно този - щета на паркинг, при която са увредени няколко детайла. Идеята е, че може да е имало реално ПТП, но собственикът да е употребил алкохол и затова да не е викан КАТ, след което инсценира щета на паркинг. Но това е друга тема. Жалко за колата и за човешката простотия.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
@Краси - подписът ти е много на място, относно тоз твой комшия!Подозирам обаче, че тоз мишок и един лев няма да даде, с оправданието "нямам"... дори глобата си за неправомерно рязане на клони няма да плати. Да ев@ и идиота му, да ев@... Що не го бутна от стълбата, тъкмо щеше да падне заедно с триона и сам да си отреже гърлото
Коментар
-
Immortal написа:@Краси - подписът ти е много на място, относно тоз твой комшия!Подозирам обаче, че тоз мишок и един лев няма да даде, с оправданието "нямам"... дори глобата си за неправомерно рязане на клони няма да плати. Да ев@ и идиота му, да ев@... Що не го бутна от стълбата, тъкмо щеше да падне заедно с триона и сам да си отреже гърлотоRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Днес си купих ето това: http://nikolovvd.snimka.bg/culture/r...98773.23816364Няма начин да няма начин!
Коментар
-
bubachko
Днеска ме изненадаха, че другата седмица заминавам командировка в Кувейт Направо див от щастие, като се има предвид, че съм на тази работа няма и 3 месеца, а през живота си съм стигал само по един път до Германия, Полша, Италия когато бях на 12-13 и една Гърция миналата година... ))))))))))и оплакването, сега трябва за няколко дена да тичам като ненормален за да изкарам паспорт...
Коментар
-
bubachko написа:Днеска ме изненадаха, че другата седмица заминавам командировка в Кувейт Направо див от щастие, като се има предвид, че съм на тази работа няма и 3 месеца, а през живота си съм стигал само по един път до Германия, Полша, Италия когато бях на 12-13 и една Гърция миналата година... ))))))))))и оплакването, сега трябва за няколко дена да тичам като ненормален за да изкарам паспорт..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Хваля се: тук пече слънце. Дано се задържи така до вечерта, че пак да изведа кучето в парка... това куче е магнит за хубави гаджета, без майтап Оплаквам се: засега няма за какво... освен че ми се спи поради среднощната ми работа... (трябваше да изпратя нещо, но много ми се спеше...легнах си, станах в 3, направих го до 4:30, след което пак си легнах)... първото за деня кафе не помогна, сега си пуснах второ...
Коментар
-
[quote="krasio_79bs"]Бесен съм.Два часа съм се разправял с комшии идиоти и съм писал жалби в районното.Прибирам се от работа и сварвам гледка на която е трудно да се повярва.Един комшия качен на стълба и реже клоните на една липа до нас,а колата ми паркирана под нея. Решил нашия ,че му пречи дървото взел стълбата и реже.Клоните си падали по колата и резултатите са на снимките.Разправии,жалби и тн.Красе , тоз твоя комшия освен , че е тъп май е и безстрашен . Не те ли знаят колко си корав Ей , серсемлика по хората ходи , не в гората .Съжалявам неприятностите , които са ти причинили ...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
[quote="Румен_Хинчев"]krasio_79bs написа:Бесен съм.Два часа съм се разправял с комшии идиоти и съм писал жалби в районното.Прибирам се от работа и сварвам гледка на която е трудно да се повярва.Един комшия качен на стълба и реже клоните на една липа до нас,а колата ми паркирана под нея. Решил нашия ,че му пречи дървото взел стълбата и реже.Клоните си падали по колата и резултатите са на снимките.Разправии,жалби и тн.Красе , тоз твоя комшия освен , че е тъп май е и безстрашен . Не те ли знаят колко си корав Ей , серсемлика по хората ходи , не в гората .Съжалявам неприятностите , които са ти причинили ...
Коментар
-
nikolovvd написа:Днес си купих ето това: http://nikolovvd.snimka.bg/culture/r...98773.23816364FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
nikolce написа:ffdogg написа:...dannybo написа:Да случиш на добър бояджия е още по-трудно...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар