Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сериозно оплакване: разказвам ви кратката жерсиq на това как минаха последните две-три седмици разбирам се аз със един "майстор" боqджиq да ми оправи заден десен калник на пунтака и малко драскотини отзад по задната бронq и след като ми обqсни как мисли да го направи останах доволен и от цената и от начина на изработка и от времето за което ще бъде направено "2-3 дни". Карам му аз колата във оречениq ден сутринта него още го нqмаше и тай като бqх на работа остажих колата на един от работниците му. На следващиq ден в 4 следобqд тои ми звани и ми обqснqва че нqма да е в града за нqколко дни да съм си взел колата че неможе да q започне. Останах доста изненадан тъй като вече бqха минали почти 2 дни без изобщо да q е почнал. Отивам да си взема аз колата като първо q оглеждам и оставам още по изненадан като виждам че нqкой ми е забърсал предната бронq и цqлата е в драскотини, след доста разоравий викове телефонни разговори и нерви се разбрахме да им q откарам след една седмица и те ще го оправqт за тqхна сметка. След една седмица карам колата оговарqме се отножо като този пат ми се казжа че жече има повече работа по колата и ще се забавqт 1 седмица. Нqмам избор оставqм q пак, след седмица му званq да го питам дали са готови и естествено отговора беше НЕ да сам званнал след 2 дена. След 2 дена званq и се рабираме на другиq ден по обqд да готова и да си q взимам. На другиq ден в 12 бqх там, НЕ беше готова била готова но още не са били монтирали броните. След като пита момчето което работише по колата за колко жреме ще сварши отговора беше след 1 час "маистора" ми казва за да не те лъжа ела след 2 часа. Вече взе да ми писва и на мене и отивам аз след 4 часа пак НЕ беше готова пастираха калника. Влизам аз в сервиза и почвам да q оглеждам и виждам че на едно мqсто му е натекъл лак-а и му го казвам и показвам а той ми казва "ами натече малко да". Продалжавам с огледа и виждам че декоративните лайстни са свалqни супер грубо и имат следи от отверка по тqх питам го защо е така и ми се отговарq със "не може да сме перфекционисти". След което вдигам капака двигатела супер топъл и го питам защо е топла колата тои ми казва "еми местихме q" е да ама жлизам аз вътре жратвам клуча колата на 90 градуса срелката за горивото значително по-малко и временниq километраж нулиран а пък и дизел за разстоqние от 200 метра нqма как да иде на 90 градуса. Както и да е забавиха се още един час пре който един от тамушните "маистори" си помисли че съм излезнал от сервиза и казва на момчето което пастираше калника "айде по бързо тва не е S-класа" като го чух това му викам тиq с S-класите повече ли си плащат от мене на което отговора беше само НЕ, и така общо жзето минаха мойте 2-3 седмици след което си ми взеха и паричките и ми казаха чао! Нqмам думи !!!
    Fiat Punto 1.9 jdt 80 h.p. и жаден за още! 2001 reg.

Коментар

Да случиш на добър бояджия е още по-трудно, отколкото да намериш добър монтьор. Едно време, когато боядисвах Типото ме изпратиха при един майстор, който бил много търсен заради качествената си работа. Резултатът беше:- падане на голямо парче боя от централната част на вратата, точно една година по-късно- напукване на цялата боя на калника след около две години- таблото беше покрито с фин слой бели микроскопични капчици. Явно са боядисвали без да покрият стъклото, което пък е и било спуснато.Та така за бояджиите :D
      преди - TIPO
      сега - VOLVO XC60

Коментар

Хваля се:В петък чакам да ми пристигне лостчето за темпомат-а на стилото и вече ще си джиткам спокойно извън града без да трябва да държа постоянно педала на газта С повечко късмет ще си взема и мулти волан и навигация (ще я преправя за монитор на едно малко РС което ще монтирам в багажника) ама трябват още $$$
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Голяма хвалба:Прекратих си договора с Виваком за домашен интернет !
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
            Голяма хвалба:Прекратих си договора с Виваком за домашен интернет !
            Поздравления ! Това си е наистина голяма хвалба !Мрън Мрън - едната памет на компа ми дава грешки, трябва да я сменям.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

оплаквам се та чак ми се реве : тая нощ са ми разбили колата и са ми откраднали тъпото Си Ди.Бясна съм ...
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хвалба: За пръв изведох кучето в градската градина, при останалите кучета... намерихме си приятелче - едно хъски на 5 месеца... голяма игра хвърлиха. Там поне няма опасност от кърлежи (или поне е сведена до минимум). Досега се разхождахме до близкото манастирче, но там е бъкано с кърлежи и ...змии май... видях една на пътя, поне 1.5 м беше... УЖАС!!! (това спада към оплакванията вече )

Коментар

ffdogg написа:
                  ...
                  dannybo написа:
                  Да случиш на добър бояджия е още по-трудно...
                  И аз не случих на бояджия. Уж добри отзиви ама... Ето каква стана при мен: На първата снимка, ясно се вижда че боята не е уцелена, и то бая, иначе самият калник е перфектно направен. На втората снимка се вижда че прага има корем На 3-тата и 4-тата снимка се вижда как е оакал надписа с най-обикновен силикон, както и че е счупен и залепен накриво.На 5-тата си личи, че кита на прага не е изшкурен хубаво, има черти.На 6-та и 7-ма снимка отново си личи разликата в нюансите.На 8-мата е веждата на калника отзад, имаше малко ръждичка, замазана все едно го е мазало дете, така и аз щях да си го оправя. Най-много ме нервира калника, защото просто боде очи от далеч, или поне моите. Чудя се с някакво пастиране ли, друга техника, дали имам някакви шансове, за изравняване на цветовете. Не вярвам,...Иначе, да е жив и здрав майстора, със здраве да си харчи 240-те лева. Искаше 260, ама ми направи отстъпка заради прага че е крив, другото е "добре"
                  00' Bravo 105 JTD

Коментар

Immortal написа:
                    Хвалба: За пръв изведох кучето в градската градина, при останалите кучета... намерихме си приятелче - едно хъски на 5 месеца... голяма игра хвърлиха. Там поне няма опасност от кърлежи (или поне е сведена до минимум). Досега се разхождахме до близкото манастирче, но там е бъкано с кърлежи и ...змии май... видях една на пътя, поне 1.5 м беше... УЖАС!!! (това спада към оплакванията вече )
                    Пусни една снимка да видим какво кутре си взел. Бързо замени жената :D
                    преди - TIPO
                    сега - VOLVO XC60

Коментар

Бесен съм.Два часа съм се разправял с комшии идиоти и съм писал жалби в районното.Прибирам се от работа и сварвам гледка на която е трудно да се повярва.Един комшия качен на стълба и реже клоните на една липа до нас,а колата ми паркирана под нея. Решил нашия ,че му пречи дървото взел стълбата и реже.Клоните си падали по колата и резултатите са на снимките.Разправии,жалби и тн...Утре ще маркирам точно пораженията ,че така не се виждат веднага.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

dannybo написа:
                        Immortal написа:
                        Пусни една снимка да видим какво кутре си взел. Бързо замени жената :D
                        Би трябвало да се отварят:http://www.facebook.com/profile.php?...&sk=photosПо втората част на поста ти: Да, така е Взех си жена, излезе... сега си взех направо кучка...

Коментар

Оплакване: фиатката нещо се разболя Хвалба: направих си страхотна разходка на копитото
                          Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Няма такива идиоти като българите! Краси, дано съседът ти си получи заслуженото! Дидо, недей хвърля кал, а се замисли защо се е стигнало дотам! dimaldim, там вечерно време наистина е много красиво, а снимката е станала страхотна!Хвалба - снощи си направих мнооого дълга разходка в центъра на София и ми направи впечатление,че все повече заприличва на космополитен град. Имах усещането, че не съм в София, а в някоя европейска столица! Имаше и доволно присъствие на родни травестити, популярни от малкия екран в близкото минало.
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Краси, обади им се на каското, посочи им виновника, те знаят как да процедират
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Краси, обади им се на каското, посочи им виновника, те знаят как да процедират
                                Нямам каско Емо,ако имах нямаше да се стигне до тая процедура.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X