Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kosta написа:
    знам, знам да сме живи и здрави и това ще мине
    Ще се явяваме заедно на изпит! Оплакване - днес е концертът на Ищар, но аз няма да съм там!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Оплакване: На работа съм, а времето е повече от идеално за плаж...Оплакване2: КРИЗАААА!!!Оплакване3: Не съм карал фуфу вече 3 дни и скоро май няма да го карам...Оплакване4: Няма с какво да се похваля .
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хваля се: Бях на импровизиран мото събор.Хванах 2 заека имаше един ловец бил имал 4 пушки цяла нощ му се подигравах че ги ловя с голи ръце.
        FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
        ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
        миг невнимание и вече си татко

Коментар

Хвалба -бях на сватба на много добър приятел, противно на очакванията ми, беше весело.Хвалба 2 - мъжката се напихме мрън - няма да близна капчица алкохол 25 дни
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба: не съм се спрял да обикалямОплакване: цялата заплатата минава през гърловините: моята и на колата
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

Хваля се: Днеска и вчера изгледах толкова филми, колкото не съм гледал от сумати време
              There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Хвалба - и аз този следобед изгледах няколко филма, ама ги наставих един след друг! Не бях гледала много дълго време. - оплакване.Голяяма хвалба - тази вечер най-после си получих подаръците за именния и рождения ден от приятелка - 3 книги!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Хвалба: бях на сватбата на братовчедка михвалба: беше хубавохвалба/Оплакване хванах буката тъкмо два пъти.хвалба: купона продължи и се запознахме с съфорумциоплакване: станала съм в 04.00 и многооооооооооо ми се спи

Коментар

Sandra написа:
                    хвалба/Оплакване хванах буката тъкмо два пъти.
                    Оплакване - изтървахме го МиттУ (Попаров) Хвалба - след 48 часа без сън се наспах като пиииииииич
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се - вчера като се прибирах от Севарна България ме пра Шуменската градушка - едра дори колкото череша сорт Ван - нищо не се виждаше и отбих под един орех.два пъти се заглеждам - не съм видял поражения по колата...
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

emzo написа:
                        Sandra написа:
                        хвалба/Оплакване хванах буката тъкмо два пъти.
                        Оплакване - изтървахме го МиттУ (Попаров) Хвалба - след 48 часа без сън се наспах като пиииииииич
                        А знае ли се ?
                        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хваля се: След три и малко години най-накрая оправих пръскалката на задният прозорец.
                          FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
                          ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
                          миг невнимание и вече си татко

Коментар

Искат да ни подарят хъски на 2-3 месеца, при това с родословие, а нямаме условия да го гледаме. И в същото време много обичам кучета. Дилемата е много сериозна .
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Много хвалба.Увеличение със 100 лв на заплатата + много приличен бонус за заработка.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                                Много хвалба.Увеличение със 100 лв на заплатата + много приличен бонус за заработка.
                                Значи другия път като дойда до Еконта ето кой щв черпи по бира.

Коментар

Working...
                                X