Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: Златният ми колега ми измисли една пружинка и пак си имам чистачка!!!!
    Más vale tarde que nunca
    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

хваля се: Днеска остарях с още една година
      There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Хваля се:днес ще ходя да гледам на 3d Карибски пирати
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
          Крайно време беше
          "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
          не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

nai7 написа:
            sachma написа:
            Днес ми е много крив ден. Опитвам се да спирам цигарите отведнъж от днес (не съм палил от вчера) и днес ми се пуши та дрънка. И съм бая изнервен, именно поради този факт. Но докато мине абстиненцията - така ще е. Или докато запаля цигарката пак :D Не знам дали е за хвалба или за оплакване.
            Аз на 4 Декември ги отказах от веднъж,много зор беше.Най големия тест беше на 6 и 7 Декември имам имен ден и рожден ден,и имах гости.Викам сега като се напия и незапаля значи ще ги откажа.И така вече 6 месеца не пуша.
            Аз ги пуших преди близо 8 години - толкова ми е стажа на пушач, но 2004г. ги спрях и така до януари 2011г. Сега се опитвам пак... зор е работата,ей...!!
            N.Y. State of Mind

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
              fiatmaniak написа:
              Крайно време беше
              До преди малко го гледах и май е най-слабия от поредицата.
              Виж бейби не сме глупаци,
              ние сме отбор от здравеняци.
              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

оплаквам се: днес беше един ужасно тежък работен денхваля се: вече съм си в нас
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Хвалба/оплакване - тази вечер навъртях повече от 10км. пеша. Май клони повече към оплакване.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Хвалба - днес навършвам пълнолетие.
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Вчера почувствах, че ахилесът почти не ме боли и реших да го провокирам с 3-километрово кросче. Всичко е точно, явно контузията отшумява, щом ги пробягах без проблеми за 15 минути и 5-6 секунди.И тук следва голямото оплакване: докато бягах, на пистата по едно време цъфнаха млада майка с две 5-6 годишни деца. Точно минавах покрай тях и чувам едното да казва на другото: "Гледай го този дядка колко бързо бяга!"
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

И аз съм го чувал това ама поне батко ме нарекоха - хвалбаС нещо маза ли го ? Ахилесът ?Хвалба - вчера началника ме изненада с бонус към заплатата, дали заради рожденния ден , дали просто така , не знам, но беше приятна изненада.Мрън (както казва една колежка) - Дон Стильо ми сервира кофти новина , 4 нови аморт. иска, не че не го знаех, ама ......
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          С нещо маза ли го ? Ахилесът ?
                          С Neox и по-конкретно с тази му разновидност, която е като олио. Има и друга, като крем, но не съм я пробвал.Препоръча ми го една кинезитерапевтка, при която си лекувах лакътя преди 3-4 години. Действа ми много добре. Недостатъкът му е, че мирише много силно. Не е неприятна миризма, на нещо като чубрица мирише, но доста силно.

Коментар

snake написа:
                            "Гледай го този дядка колко бързо бяга!"
                            Ха ха ха! Ама при син - абитуриент - нищо чудно скоро да станеш дядо На мен племенникът ми (на сестра ми сина) също живее с приятелката си, тъй че и аз в известен смисъл скоро може да съм "дядо"....Не се притеснявай, Венко, не си само ти Затова пък си един спортен дядка... пък аз ще съм един бирен дядка Хвалби/Оплаквания - довечера.

Коментар

Абе малко се стреснах, но какво да се прави . Такъв е животът. Когато си на 19 г., си още дете. Но след 3-4 години някой дребосък като ти каже: "Чиче, подай топката!", за първи път си даваш сметка, че младостта е нещо много преходно. А дядка не ми бяха викали никога, но няма нищо, ще свиквам. Все пак, когато си ударя пострижка първи номер, явно се подмладявам и все още се случва да се обръщат към мен с "Бате" , което много ме ласкае .

Коментар

ОПлакване: Мнгого уиски и ракия се изпи,а трябва да ставам за работа след 3 часа.Хвалба: върнах се в младжките купонджийски години.
                                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                                X