Хвалба: Златният ми колега ми измисли една пружинка и пак си имам чистачка!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хваля се:днес ще ходя да гледам на 3d Карибски пиратиВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
nai7 написа:sachma написа:Днес ми е много крив ден. Опитвам се да спирам цигарите отведнъж от днес (не съм палил от вчера) и днес ми се пуши та дрънка. И съм бая изнервен, именно поради този факт. Но докато мине абстиненцията - така ще е. Или докато запаля цигарката пак :D Не знам дали е за хвалба или за оплакване.N.Y. State of Mind
Коментар
-
dzvqroto-qnisZ написа:fiatmaniak написа:Хваля се:днес ще ходя да гледам на 3d Карибски пиратиВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Вчера почувствах, че ахилесът почти не ме боли и реших да го провокирам с 3-километрово кросче. Всичко е точно, явно контузията отшумява, щом ги пробягах без проблеми за 15 минути и 5-6 секунди.И тук следва голямото оплакване: докато бягах, на пистата по едно време цъфнаха млада майка с две 5-6 годишни деца. Точно минавах покрай тях и чувам едното да казва на другото: "Гледай го този дядка колко бързо бяга!"Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
И аз съм го чувал това ама поне батко ме нарекоха - хвалбаС нещо маза ли го ? Ахилесът ?Хвалба - вчера началника ме изненада с бонус към заплатата, дали заради рожденния ден , дали просто така , не знам, но беше приятна изненада.Мрън (както казва една колежка) - Дон Стильо ми сервира кофти новина , 4 нови аморт. иска, не че не го знаех, ама ......F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:С нещо маза ли го ? Ахилесът ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:"Гледай го този дядка колко бързо бяга!"
Коментар
-
Абе малко се стреснах, но какво да се прави . Такъв е животът. Когато си на 19 г., си още дете. Но след 3-4 години някой дребосък като ти каже: "Чиче, подай топката!", за първи път си даваш сметка, че младостта е нещо много преходно. А дядка не ми бяха викали никога, но няма нищо, ще свиквам. Все пак, когато си ударя пострижка първи номер, явно се подмладявам и все още се случва да се обръщат към мен с "Бате" , което много ме ласкае .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар