Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

googo написа:
    Мрън: И аз на работа... след първото ми опитване и напиване с узо.... Като цяло се чувствам по-добре от колкото ако бях изпил същото количество ракия... Сега от време на време кафето ми придобива дъх на узо :SИначе кви пари парктроника ?
    Варианта дето си избрах- дисплей в огледалото+ 4 сензора=79лв.+3лв.доставка.Оплакване- зумерчето на парктроника днес ще остане безмълвно, защото не се понася .Достатъчен ми е варианта само да показва разстоянието.

Коментар

Grisha_bravo написа:
      оплакване : пак са ни разбили вилата
      Ръцете им да изсъхнат , мамицата им крадлива....
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Оплакване: Спука ми се предната гума на колелото и 2 км съм го бутал....

Коментар

Оплакване - тази вечер станах свидетел на сбиване на улицата, прераснало в побой...не можах да не се намеся...П.С. Не ме разбирайте погрешно, не съм се била! Ненавиждам такива неща! Преди няколко месеца видях подобно нещо в Марсилия. Казаха, че там било ежедневие.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
            Оплакване - тази вечер станах свидетел на сбиване на улицата, прераснало в побой...не можах да не се намеся...П.С. Не ме разбирайте погрешно, не съм се била! Ненавиждам такива неща! Преди няколко месеца видях подобно нещо в Марсилия. Казаха, че там било ежедневие.
            То семето им в Марсилия не е чиста работа Шофьорите на тирове на 20 км . в двете посоки от Марсилия не спират на паркинг - крадЯт много..
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвалба - имен ден съм имал днеска, а аз да не знам
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                Хвалба - имен ден съм имал днеска, а аз да не знам
                Емо честито и да почерпиш
                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

оплаквам се измих си колите и сега заваля ;(
                  Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Днес ми е много крив ден. Опитвам се да спирам цигарите отведнъж от днес (не съм палил от вчера) и днес ми се пуши та дрънка. И съм бая изнервен, именно поради този факт. Но докато мине абстиненцията - така ще е. Или докато запаля цигарката пак :D Не знам дали е за хвалба или за оплакване.
                    N.Y. State of Mind

Коментар

Хваля се: Качил съм 5 кила
                      There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

хвалба : от преди малко ми се движат джамовете на фичохвалба : ходих на тест за амортесьори и 4-те са супер +спирачките .... без ръчната
                        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                          хвалба : от преди малко ми се движат джамовете на фичохвалба : ходих на тест за амортесьори и 4-те са супер +спирачките .... без ръчната
                          Кой пак да ви светне бе ...
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

sachma написа:
                            Днес ми е много крив ден. Опитвам се да спирам цигарите отведнъж от днес (не съм палил от вчера) и днес ми се пуши та дрънка. И съм бая изнервен, именно поради този факт. Но докато мине абстиненцията - така ще е. Или докато запаля цигарката пак :D Не знам дали е за хвалба или за оплакване.
                            Аз на 4 Декември ги отказах от веднъж,много зор беше.Най големия тест беше на 6 и 7 Декември имам имен ден и рожден ден,и имах гости.Викам сега като се напия и незапаля значи ще ги откажа.И така вече 6 месеца не пуша.

Коментар

Мрън: Изкочи ми пружинката на рамото на чистачката И то точно на шофьорската Сега трябва да си търся, че всеки ден вали
                              Más vale tarde que nunca
                              Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Хвалба - майка ми е голям пич! :D4700 мнения.
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X