Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз съм на работа.Тя пък една работа,само по форумите вися.

Коментар

Хвалба: Утре пътувам за Велинград Оплакване: Днес съм на работа от 8:30 до 19:00...
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

То па едни форуми, само такива индивиди като нас пишат по нещо на час-два.Хвалба - слънцето изгря и ме чака след някой друг час кросче на Загорка.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мен пък ме чака само Загорката без кросчето.

Коментар

Хвалба-последна нощна тази вечер.Оплакване-цели 2 седмици до прераждането ми.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

emzo написа:
              Хвалба - слънцето изгря и ме чака след някой друг час кросче на Загорка.
              А аз вчера пак се контузих по време на моя крос. И пак ахилеса на десния крак. Реших, че в жегата нямам нужда от загрявка... Засега болката е лека, но ще почивам, докато ми мине напълно, защото е голяма беля, ако се скъса. Докато не мога да бягам, ще се пробвам пак с щангата, макар че дясното ми рамо още не ми е минало. Него пък как го контузих преди месец, не е за разправяне.Минеш ли 30 г., няма спасение от контузиите. А минеш ли 40 - наистина не ставаш за нищо :D .
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Хваля се: Доживях края на този СЪБОТЕН работен ден. След 1 час смятам вече да съм на маса с ракия и салата
                There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Онзи ден си водих котарака на лекар, и от страх(понеже не беше излизал навън от бебе) се напика в колата ми Вчера го кастрирахме и милото ми животинче беше много зле. През нощта се наложи да го водим по спешност на лекар. Вчера ми блъснаха колата Тоя твърдеше че уж бил от форума, но според мен блъфира защото ми видя стикерите. И малка хвалба - пуснаха ме час и половина по-рано от работа :D

Коментар

Мрън: Нещо ми влезе през скайпа и се инсталира само: Easy Bits Go, да не е вирус, да го трия ли?
                    Más vale tarde que nunca
                    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Tornado написа:
                      Хваля се имам син.Роди се тази сутрин в 05.45 часа 3,800 - 53 сантиметра с име Николай /Tornado junior/ :D
                      Бравос! Да сте живи и здрави всички!п.п. и аз я напирам мойта за трето ама се дърпа - дърти сме били вече....
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

:D Да се похваля-преди час се оборудвах с парктроник.

Коментар

curko написа:
                          :D Да се похваля-преди час се оборудвах с парктроник.
                          Дано сме помогнали със съветите за монтажа.

Коментар

Alisiq написа:
                            Мрън: Нещо ми влезе през скайпа и се инсталира само: Easy Bits Go, да не е вирус, да го трия ли?
                            Същата помия ми се инсталира и на служебния. Махнах го аз
                            There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Мрън: И аз на работа... след първото ми опитване и напиване с узо.... Като цяло се чувствам по-добре от колкото ако бях изпил същото количество ракия... Сега от време на време кафето ми придобива дъх на узо :SИначе кви пари парктроника ?
                              In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Накарах 2-ма човека да изберат Фиат като първи автомобил единия си взе браво другия се колебае между пунто и корса

Коментар

Working...
                                X