И аз съм на работа.Тя пък една работа,само по форумите вися.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:Хвалба - слънцето изгря и ме чака след някой друг час кросче на Загорка.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Хваля се: Доживях края на този СЪБОТЕН работен ден. След 1 час смятам вече да съм на маса с ракия и салатаThere is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
Онзи ден си водих котарака на лекар, и от страх(понеже не беше излизал навън от бебе) се напика в колата миВчера го кастрирахме и милото ми животинче беше много зле. През нощта се наложи да го водим по спешност на лекар. Вчера ми блъснаха колата
Тоя твърдеше че уж бил от форума, но според мен блъфира защото ми видя стикерите. И малка хвалба - пуснаха ме час и половина по-рано от работа :D
Коментар
-
Tornado написа:Хваля се имам син.Роди се тази сутрин в 05.45 часа 3,800 - 53 сантиметра с име Николай /Tornado junior/ :DFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Alisiq написа:Мрън: Нещо ми влезе през скайпа и се инсталира само: Easy Bits Go, да не е вирус, да го трия ли?There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар