Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

wazmo написа:
    Петък е, хубав ден .А шефа даде и парички :D
    Моя не щя. Да се счита за оплакване
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

batproho написа:
      Оплаквам се:Направо ми се плаче, аман от пишман шофьори, тази сутрин си намерих блъсната колата както е паркирана пред нас .
      Какъв е тоя твоя късмет бре Свилене?Старата я надраха калпазни,тази я блъснал некадърник... Трябва да и направим един обред със студена ракия за здраве и предпазване от злини.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
        batproho написа:
        Оплаквам се:Направо ми се плаче, аман от пишман шофьори, тази сутрин си намерих блъсната колата както е паркирана пред нас .
        Какъв е тоя твоя късмет бре Свилене?Старата я надраха калпазни,тази я блъснал некадърник... Трябва да и направим един обред със студена ракия за здраве и предпазване от злини.
        По-скоро едно каско ...
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
          krasio_79bs написа:
          batproho написа:
          По-скоро едно каско ...
          То ако имах пари за Каско нямаше да се чудя от къде да намеря пари и да я пръсне бояджия.п.с. Краси тя нали и старата бяха я блъснали (пак паркирана пред нас) по-миналата зима и бяха и пукнали задната броня .
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Да се оплача и аз от вчера съм без СУМПС за следващите 6 месеца Понеже съм важна личност, дойдоха ми на крака в нас да я вземат !
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
              Да се оплача и аз от вчера съм без СУМПС за следващите 6 месеца Понеже съм важна личност, дойдоха ми на крака в нас да я вземат !
              Да не си сгазил некоя бабичка бре?Шест месеца.... Да се оплача и аз.Разглобих задната врата заради проклетата дръжка при Мареа.И голяма греда,чистих, пръсках и така няколко пъти,пружината светна и па не ще да връща дръжката в изходно положение
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                kosta написа:
                Да не си сгазил некоя бабичка бре?Шест месеца....
                заради отнети 64 точки за периода 2004-2011 година и това разби мита, че губят давност след 3 години. ама сега ще си нося кръста
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Не знам дали знаеш, но ако не - вече знаеш, че когато точките ти станат нула - губиш правоспособност. Искам да кажа, че не са ти взели книжката за 6 месеца, а просто са си я взели, защото вече нямаш книжка. За да имаш - изпит: листовки, кормуване... Такава е стандартната процедура.

Коментар

ogi28b написа:
                    Не знам дали знаеш, но ако не - вече знаеш, че когато точките ти станат нула - губиш правоспособност. Искам да кажа, че не са ти взели книжката за 6 месеца, а просто са си я взели, защото вече нямаш книжка. За да имаш - изпит: листовки, кормуване... Такава е стандартната процедура.
                    знам, знам да сме живи и здрави и това ще мине

Коментар

kosta написа:
                      ogi28b написа:
                      май тва че са ти взели книжката за теб не е чак такава трагедия
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
                        kosta написа:
                        ogi28b написа:
                        май тва че са ти взели книжката за теб не е чак такава трагедия
                        ами със сигурност няма да се самоубия

Коментар

kosta написа:
                          Aaa, добре. Споменах го, щото така както си го написал - все едно са ти я взели за 6 месеца и ще ти я върнат. Да не би някой в подобна ситуация да се подведе. Ще използвам случая да се похваля че навъртях около 45 км за около 2 часа с куеуото, което е добро темпо по принцип. Добре че движението е супер спокойно, щом изпреварвах градския транспорт....

Коментар

krasio_79bs написа:
                            kosta написа:
                            Да не си сгазил некоя бабичка бре?Шест месеца.... Да се оплача и аз.Разглобих задната врата заради проклетата дръжка при Мареа.И голяма греда,чистих, пръсках и така няколко пъти,пружината светна и па не ще да връща дръжката в изходно положение
                            Махни гумата около дръжката.Аз съм така от есента и проблеми нямам.
                            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

kosta написа:
                              krasio_79bs написа:
                              kosta написа:
                              Да не си сгазил некоя бабичка бре?Шест месеца....
                              заради отнети 64 точки за периода 2004-2011 година и това разби мита, че губят давност след 3 години. ама сега ще си нося кръста
                              Не е мит.След като изтекат 2 години от последното нарушение, при кото са отнети точки и през този период нямаш други нарушения свързани с отнемане на точки, то последните (точките) се възстановяват автоматично.В тази връзка да се оплача:Две седмици преди да ми върнат 10 точки от вземането на книжката ми написаха акт за неправилно изпреварване.И сега съм с 10+4 точки по-малко.Трупат се тези работи.В КАТ веднага проверяват и дават информация.
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Да го д*хат Кат ! Мамка им мръсната на тия кърлежи !
                                681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Working...
                                X