Оплаквам се: Скапа ми се рутера Хваля се: Вече проблема е решен и имам нет П.С. Благодаря на всички за хубавите пожелания за рд-то
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба - честитиха ми много хора рождения ден от всички краища на България и по всички възможни начини - форуми, смс-и, телефонни обаждания, скайп-ове и фейсбуц-и! :D Даже ми дойдоха и на крака! Липсваше ми само самолет с транспарант и надпис. Догодина искам такъв! Хвалба - отслабнала съм още 2 кг."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оплаквам се:Бях забравил за кратко време,колко е хубаво да ти е бавен нета,да спира през 5 мин. и да те изнервя до безкрайност ! Благодаря Ви БТК ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
floks
Immortal написа:Не знам дали се хваля или оплаквам: Разведох се.
Коментар
-
Оплаквам се:Направо ми се плаче, аман от пишман шофьори, тази сутрин си намерих блъсната колата както е паркирана пред нас .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ogi28b написа:99 %, че не си намерил лист с телефонен номер, или някой наблизо да е видял нещо? Оплаквам се, че листни въшки са нападнали едно от цветята в нас, което иначе е доста красиво и внася свежест.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
оплаквам се: днес много глупаво ме блъснаха. Седя си по средата на дълга колона и изведнъж един чичка пред мен решава да вкара задна. Свирнах, но късно... Е как да не се ядоса човек ?!!! То хубаво, че бях със служебното Пунто, не с мойто, че не отговарям. Разбирам, че се случва, но е неприятно ...Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар