Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се: Скапа ми се рутера Хваля се: Вече проблема е решен и имам нет П.С. Благодаря на всички за хубавите пожелания за рд-то
    There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Хвалба - честитиха ми много хора рождения ден от всички краища на България и по всички възможни начини - форуми, смс-и, телефонни обаждания, скайп-ове и фейсбуц-и! :D Даже ми дойдоха и на крака! Липсваше ми само самолет с транспарант и надпис. Догодина искам такъв! Хвалба - отслабнала съм още 2 кг.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

:D Мареата вече е с нови носачи и биалетки
        FIAT Marea ex
        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Хвалба Капохода е с нов тампон и вече не тропа.
          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Irka_fihi написа:
            Хвалба - отслабнала съм още 2 кг.
            T’ва пак го правиш ? Аз си скъсвам г**а от бягане и диети и пак съм мазен, а ти нищо не правиш и ..... Няма оправия на тоя свят Т’ва цялото беше мрън мрън ®(TM)
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се: Скапания рутер паак ми образува нерви
              There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Оплаквам се:Бях забравил за кратко време,колко е хубаво да ти е бавен нета,да спира през 5 мин. и да те изнервя до безкрайност ! Благодаря Ви БТК ...
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Immortal написа:
                  Не знам дали се хваля или оплаквам: Разведох се.
                  това го свърших отдавна -и хвалба и оплакванеп.п внимавай със следващия избор

Коментар

Оплаквам се: Нещо монитора в работата се е скапал и направо останах без очи

Коментар

emzo написа:
                      Irka_fihi написа:
                      Хвалба - отслабнала съм още 2 кг.
                      T’ва пак го правиш ? Аз си скъсвам г**а от бягане и диети и пак съм мазен, а ти нищо не правиш и .....
                      Пост и молитва, чадо мое, пост и молитва!
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Оплаквам се:Направо ми се плаче, аман от пишман шофьори, тази сутрин си намерих блъсната колата както е паркирана пред нас .
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

99 %, че не си намерил лист с телефонен номер, или някой наблизо да е видял нещо? Оплаквам се, че листни въшки са нападнали едно от цветята в нас, което иначе е доста красиво и внася свежест.

Коментар

ogi28b написа:
                            99 %, че не си намерил лист с телефонен номер, или някой наблизо да е видял нещо? Оплаквам се, че листни въшки са нападнали едно от цветята в нас, което иначе е доста красиво и внася свежест.
                            Разбира се че никой нищо не е чул или видял макар че беше паркирана пред офис на СОД, където има денонощно паркирана кола със служител чакащ сигнал.п.с. имам съмнения за евентуалния извършител но нямам доказателства .
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Петък е, хубав ден .А шефа даде и парички :D
                              FIAT Marea ex
                              FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

оплаквам се: днес много глупаво ме блъснаха. Седя си по средата на дълга колона и изведнъж един чичка пред мен решава да вкара задна. Свирнах, но късно... Е как да не се ядоса човек ?!!! То хубаво, че бях със служебното Пунто, не с мойто, че не отговарям. Разбирам, че се случва, но е неприятно ...
                                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Working...
                                X