Хвалба: Почивка съм и се чуствам страхотно. Ако ми остане време ще отида до В. Търново да си купя сд за колата,буфер или домашно кино за вкъщи и нещичко за половинката То тва не е оплакване, ама видях как изглежда изгоряла Ланчиа Либра. На комшията преди два дни са му запалили колата на пътя. Само железа са останали Кефят ме джантите ама не знам дали стават за нещо след тоя огнен ад!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хваля се: ... колата е готова ... и вчера се разходих до Благоевград с нея .... Няма такъв КЕФ!!!!!Оплаквам се: ... като я взех от майстора ... беше кочина ... и като за капак на всичко не ми е залепил задното стъкло и се наложи да го уплътнявам с универсален силикон за да не тече на дъждаAUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
Да се похваля:Елиминирах всички течове по охладителната система като смених радиаторчето на парното, смених и тройниците за към изпарителя на газовата с метални. Използвах случая и смених антифриза. Колата е почти готова за зимата.Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Alisiq написа:uBoy написа:кога ти изтича договора ?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Dimo_J написа:за добро или за лошо....Днес се женяFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар