snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване: Заснеха съпругата ми при разрешена скорост от 40 км/ч с 52 км/ч. Електронен фиш за 50 лв.Хвалба: Ако го платим до 14 дни дължим "само" 70% т.е. 35 лв.Оплакване: Това че работя в системата на МВР не помага, даже и не опитах. Не съм първия, вероятно няма да съм и последния.Тия мобилни камери дето шетат из града са голяма напаст. И винаги стоят на малоумни ограничения от 40 км/ч, по един от двата булеварда в града /всъщност единствените по които човек може да се движи с по-нормална скорост/.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:Оплакване: Заснеха съпругата ми при разрешена скорост от 40 км/ч с 52 км/ч. Електронен фиш за 50 лв.Хвалба: Ако го платим до 14 дни дължим "само" 70% т.е. 35 лв.Оплакване: Това че работя в системата на МВР не помага, даже и не опитах. Не съм първия, вероятно няма да съм и последния.Тия мобилни камери дето шетат из града са голяма напаст. И винаги стоят на малоумни ограничения от 40 км/ч, по един от двата булеварда в града /всъщност единствените по които човек може да се движи с по-нормална скорост/.
Коментар
-
Хваля се: Смених си сам външния маншон на десната полуоска. Остава след работа да направя и реглаж на предния мост ходовата част ще е на 6Оплаквам се: Нещо не ми се работиFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
mnpenchev
Хвалба - малкия юнак ( 5 месеца 1/2) извади зъб с който да ръба паржолите :D до месец очаквам да пропълзи. Освен това като се накриви казва мама и баба, следващото трябва да е женско Големия юнак завърши първи клас
Коментар
-
И аз да се оплача! Значи ей сега се прибирам от работа и на кръстовището на лятно тракия ще спирам на червено. Има 3 ленти. Най-дясната е за надясно и направо, средната е само за направо и лявата е за наляво. Някакъв идиот, няма да спомена колата , като един пич си паркирал в дясната лента на аварийки и изобщо го няма наоколо. Тия дето се престрояват за дясната лента го обикалят през средната. Аз по инерцийка си спирам в средната лента, ама плътно вляво почти настъпвам лявата линия на лентата, за да имат място обикалящите да минават. И чинно си чакам да светне зеленото. Като съм някъде шеста-седма кола. Някакъв друг луд с мотор ме обикаля отляво. И тъкмо вече светва зеленото потеглям едвам едвам и уууууупс. Набивам спирачки и изтръпвам. С периферното си зрение виждам от дясната страна, че някакво момиче (русичко) , е решило да пресече булеварда баш пред мен и то в момента в който потегля цялата колона, като вниманието ми е ангажирано с моториста вляво. Направо изтръпнах. Не съм я засегнал с бронята, но тя се подпря на капака с ръка. Усмихна ми се и си продължи да пресича, пред колата все едно си е на зебра, наща. Направо... незнам. Сигурно съм удъртял вече за това интензивно движение. Трима нарушители на едно и също място и по едно и също време... Кого по-напред да гледам - тия дето обикалят през мойта лента спрелия голф ли, мотора, който ми минава отляво по линията ли, момата, дето държи да пресече пред мен ли?Преди повече от година на същото кръстовище баш пред мен се сблъскаха яко и момата с (май митсубиши) се въртя на пумпал пред мен, а засечения от нея с ровър пич много косо ме сече. Пак и тогава незнам как спрях.
Коментар
-
///// написа:Сигурно съм удъртял вече за това интензивно движение. Трима нарушители на едно и също място и по едно и също време... Кого по-напред да гледам - тия дето обикалят през мойта лента спрелия голф ли, мотора, който ми минава отляво по линията ли, момата, дето държи да пресече пред мен ли?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар