Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: мисля, да се обадя на fihi и Irka_fihi да къркаме ся в почивните дни.
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хвалба - попаднах на някаква промоция в Пикадили, и за 12 лв се сдобих с бутилка Teacher’s. Та и аз като Коста мисля да си къркам в почивните дни. Утре е работен ден, но аз си взех един ден компенсация (имах да взимам).Та ако ви се стори, че пиша глупости - от това ще да е

Коментар

Immortal написа:
        Хвалба - попаднах на някаква промоция в Пикадили, и за 12 лв се сдобих с бутилка Teacher’s. Та и аз като Коста мисля да си къркам в почивните дни. Утре е работен ден, но аз си взех един ден компенсация (имах да взимам).Та ако ви се стори, че пиша глупости - от това ще да е
        ми ела при нас да си къркаме заедно
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Оплакване - утре било работен ден, а аз разбрах преди час.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

kosta написа:
            Хваля се - пък тия искат да имат гости от морето, май!

Коментар

///// написа:
              kosta написа:
              Хваля се - пък тия искат да имат гости от морето, май!
              Оплаквам се:Аз не мога да отида.На работа съм и утре.А ми се ходи!
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оплакване - и аз съм на работа утре, но след работа... иии другото оплакване - нещо ми е домъчняло за хижа Яна! Но не съм довъшил - много ни се разредиха срещите!

Коментар

Шшшш, колеги...нещо на чат го обърнахте, ми се струва май? Така - Радо, не само едно магаре във форума се казва Марко! Говорех за Радо (liverpool235). Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Гледам, некви срещи се заформят...та да се похваля - ще се пие утре, като че ли, ама с кого? Не ми стана много ясно. Знаете къде сме - заповядайте!Хвалба - тази вечер си направих страхотна разходка, повече от час пеша из София, слушайки любимото си радио.Хвалба - (ма няма ми са смейти) , открих удоволствието от слушането на радио през телефона! Хвалба - брееей, за таз Франция...много спонсори, много нещо!!!
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Айде, пак съм аз на линия: Оплакване - тая вечер ще пропусна срещата на випуска. Не сме се събирали, откакто сме завършили. Не че ми е за срещата, ама ще умрат от тъпотия съучениците ми. Хвалба - потвърди се информацията за тазвечерното джамбуре. Дръж се, земьо!
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Фала са ! Фанъх Арес на местопрестъплениетУ...Уплаквъм сЪ! Арес изяди пусленътъ диня ......

Коментар

Хваля се: Снощи намерих една сурия софтуер за диагностика и т.н. за фуфу. Сега ще слизам да го изпробвам. Интересното е, че единия има опция за засичане на скорост и време. Отделно уж показва и дино (коне, мощност)Хваля се 2: Обадиха се от няколко фирми за работа.
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Днеска си смених машинката за прозореца на дясната врата Намерих си я само за 30 пари целия кит от италианеца, дано издържи повече, че като погледнах старата - то почити нищо не е останало вътре

Коментар

Хваля се: Закарах колата за боя на преден капак, предна броня и най-накрая за опадалият лак на тавана. Ще стане като нова! :D Оплаквам се: Ще е готова чак петък и съм без кола.
                            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

хваля се купих си нов телефон
                              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

какъв ? :P
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X