Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване - мразя почивните дни!Оплакване - чаветата прецакаха дистанционното и сега единият телевизор е неизползваем! Хвалба - утре е понеделник!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
      Оплакване - мразя почивните дни!Оплакване - чаветата прецакаха дистанционното и сега единият телевизор е неизползваем! Хвалба - утре е понеделник!
      Ми раздвижи си малко дупето

Коментар

Хвалба:Снощи си изкарахме супер с приятели на палатки. Оплакване:Изпи се много алкохол и днес не знам,къде съм си изгубил главата ... Хвалба:Във вторник съм в София. Оплакване:Пак ше идат маса пари.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Хваля се Вчера засякох глада на Кънчо по дестинацията Варна-София. Засечката - от пълно до пълно колкот поеме:1. Варна-Търговище (OMV на кръговото), 134 км., 100-120 км/ч, 3500-4000 оборота -> 5,66/1002. Търговище-Велико Търново, 100 км., 80-100 км/ч, 2500-3000 оборота -> 5/100

Коментар

от давна не съм влизал тук.Хваля се преди 2 дена записахме Мери в СУ, така че след няколко седмици започва 2-ра магистратура там!Пак се хваля и аз подадох днес документи във варненското ТУ та и аз ще съм магистър ще имам 3 официални професии ииииии пак се хваля пътя до Софийския университет и обратно до Варна ни коства 90лв/1000км с новия газов инжекцион(2-ра употреба), който сам си монтирах.След като го настроихме мисля да го сваля на 70лв/1000км
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

coolboby написа:
              Irka_fihi написа:
              Ми раздвижи си малко дупето
              Ся ако земеш и да ми разясниш какво точно имаш предвид? Хвалба - дистанционното вече функционира! Еххх, тоя Fihi бе! Дайте му лост и опорна точка - и ще повдигне Земята!Оплакване - от 1 седмица съм на сух режим и ще бъда още доста време. За перманентно разгонените и похотливи потребители (Immortal) , пояснявам:Сух режим не е липса на секс, а липса на алкохол!!!
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Знаех си аз, че си една непоправима пияница, пък ти ме банира от ФБ Иначе не виждам нищо лошо в това да съм разгонен и похотлив... Да, такъв съм! И се гордея с това (това последното беше хвалба!)

Коментар

Immortal написа:
                  Знаех си аз, че си една непоправима пияница, пък ти ме банира от ФБ Иначе не виждам нищо лошо в това да съм разгонен и похотлив... Да, такъв съм! И се гордея с това (това последното беше хвалба!)
                  А ако ти връзват, още по-добре! По темата:Хваля се - боядисах гредите за багажник на покрива и пластмасите на задните светлини с черен мат.Изглежда трепач!
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Да се похваля: Остават ми два работни дни в старата фирма - до 14.09.2011 Да се похваля: На 15.09.2011 съм вече на нова работа.Пак да се похваля: Шефа каза , че няма незаменими.....така е обаче, моите задължения сега ги изпълняват 5 човека. Станах и учител да ги обучавам
                    now. BMW E39 523i '98 170hp
                    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Да се похваля: бяхме на тим билдинг, на Паничище и правихме преход до водопад Скакавица. Беше уникално преживяване, нагледах се на красиви гледки и природа, и се смазах от ходене, на 2000 м надморска височина по пресечен терен.
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                        Да се похваля: бяхме на тим билдинг, на Паничище и правихме преход до водопад Скакавица. Беше уникално преживяване, нагледах се на красиви гледки и природа, и се смазах от ходене, на 2000 м надморска височина по пресечен терен.
                        Ам качи някоя друга снимка де.Че да се насладим и ние
                        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

kosta написа:
                          Голям кеф.Пихте ли водица от изворчето до големия бор?Мястото е наистина прекрасно.На езерата ходихте ли?
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                            kosta написа:
                            Голям кеф.Пихте ли водица от изворчето до големия бор?Мястото е наистина прекрасно.На езерата ходихте ли?
                            Кефа е неописуем с думи. Да, пихме вода и от изворчето, и от водопада. До езерата бяха още час и половина път, а нямахме време. Но другия път....
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Е като се хвалим с посещение на хубави местаи аз да ви покажа едно на което бяхме преди 2-3 седмици.Орлово око над с.Ягодина Родопите.Хората са направили уникална рампа.Изгледа надоло е ужасяващ.
                              Прикачени файлове
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

хваля се: нощната ми смяна мина тихо и спокойно и сега се отдавам на сладки сънища
                                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                                X