хваля се - в отпуска съм...оплаквам се - ще гледам двете щерки през отпуската
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се: От извесно време "Кроманьонеца" ми плаче за чичо доктор.Хваля се: Днес намерих време и го заведох.Оплаквам се: Доктора каза, че лечението ще продължи 5-6 дена. Оставих го в болницата.Хваля се: Лечението не било толкова скъпо. Даже доктора назова цената. Доволен съм.Въпрос? Ще видим след като го излекува дали ще съм доволен. Абе сигурен съм, че няма да стане Додж Стелт.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Зададох въпрос по обява на един колега...Почти веднага с мен се свърза на "лични"друг продавач. WinkПредложи ми стоката,която ме интересува,на цена ,която ме устройва.От толерантност изчаках първия продавач,но се оказа,че той е сгрешил и няма да правим сделка.Свързах се с предлагащия и се уговорихме.Остана да дам адрес,след като уточним състоянието на стоката....От тогава минаха 2(ДВЕ) СЕДМИЦИ.Телефона на героя е"изключен или извън обхват".Дал съм дума на приятел да го уредя с въпросните части,и ще го направя. Where U Going?В понеделник ще дам подробности с цитати (за съжаление не записвах разговорите).УСПЕХ,Съфорумци!п.п.Пуснах го като тема,но тя е "ПРЕМАХНАТА".Дано тук е мястото...И тук не и е мястото.Първият път я беше пуснал в раздела "Продавам авточасти",поради тази причина е премахната.Във същият раздел има важна тема Коректни/некоректни продавачи/купувачи.В тази тема можеш да се оплачеш от некоректността на колегата.Модераторски екип.===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
-
Оплакване: От вчера съм вече в редиците на Безработните . Изобщо скапана работа е това да се намери читава такава при тази безработица.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Оплакване: От вчера съм вече в редиците на Безработните . Изобщо скапана работа е това да се намери читава такава при тази безработица.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Immortal написа:Хвалба: Днес почти без да искам се сдобих с нов телевизор... Филипс, 32"... ходих с един приятел да си взима подобен и на майтап си взех и аз.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
kiselo написа:batproho написа:Оплакване: От вчера съм вече в редиците на Безработните . Изобщо скапана работа е това да се намери читава такава при тази безработица.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
coolboby написа:Immortal написа:Хвалба: Днес почти без да искам се сдобих с нов телевизор... Филипс, 32"... ходих с един приятел да си взима подобен и на майтап си взех и аз.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар