Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се: След около две седмици се прибирам в Бг...за постоянно :D
    Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
    Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

_жоро_ написа:
      Хваля се: След около две седмици се прибирам в Бг...за постоянно :D
      Тоя пък...Какво ти стана? Стой си там тук е гадно Оплаквам се: 37,5С тИмпИрИтурка имам...а утре трябва да ставам в 05:00ч. и да пътувам 300км...Хваля се: Гледах залеза от плажа Yellow_Flash_Colorz_PDT_10
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба: днес си изкарах 10$... без да искам
        Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

kiselo написа:
          ...Махнахме катализатора на бравата. ...Ще махам катализатора и на стилото...
          kiselo, що не ми ги подариш, а?Хвалба - за катализатора на Бравото съвсем легално (с документ), в пункт за скрап, платиха 127 лв. С парите го обзаведохме с тунинг прагове и подарък от колегата - добавка за задна броня.Оплакване - катализатора на Мареата вече го нямаше, като я купувах.
          Прикачени файлове

Коментар

Бреййй от какво браво е това?! Много добри пари си му взел браво! Хвалене: Днес стигнах навреме на срещата и нещата минаха по план... Оплакване: Навъртях доста километри...станах в 05:00ч...и сега се прибирам от работа...00:11ч...

Коментар

Последно аз съм се хвалил/оплаквал сега пак аз... Явно съм най-мрънкащия тука Хваля се: Махнах си катализатора.Оплакване: Не мога да намеря в Бургас добра цена за изкупуване...

Коментар

Днес си взех телефона от полицията- и това ако не е за хвалба.

Коментар

ОПЛАКВАМ се ..... при това много.... !!!!Вчета точно тръгвах на почивка .... и един ме отнесе с една платформа ..... добре че човека излезе свестен ... та не избяга .... сега се чудя дали ще мога да си покрия щетите с парите от застраховката ?!?!?
                  Прикачени файлове
                  AUDI 1.8 20V TURBO
                  ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Хваля се: На братовчедка ми бебето вече се разбра, че ще е момиче Сега дилемата е дали да е Maria Laura или Maria Sara

Коментар

Тамън си стегнах колата и от 2-3 дена всичко беше ок... и днеска обрулих мантинелата :D Калник, броня, фар и част от капака яко трабалеро Поне по окачването и другите простотии няма проблеми :D
                      Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

coolboby написа:
                        Хваля се: На братовчедка ми бебето вече се разбра, че ще е момиче Сега дилемата е дали да е Maria Laura или Maria Sara
                        Кви са тия имена, бе Боби? Мария Лаура май звучи по-добре.Хвалба - снощи гостито мина мноого добре, домакинята се представи блестящо. Оплакване - днес ще е малко тегав ден...
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Па и аз да се похваля.Смених старият Никон със стар Панасоник.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

хвалба: взех заплата
                            Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

krasio_79bs написа:
                              Па и аз да се похваля.Смених старият Никон със стар Панасоник.
                              Добре дошъл в клуба!

Коментар

Хвалба: Смених тунинг педалите ,които предишния собственик беше сложил с оригиналните гумени :D. Днес така почистих колата ,че се чудя от магазина ли е не е ли :D.
                                FIAT STILO 1.9JTD 2002

Коментар

Working...
                                X