Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vili151279 написа:
    Голяма хвалба: днес от 3-то РПУ ми се обадиха намерили са ми телефона, които ми откраднаха миналата година. До няколко дни ще ми го върнат. Направо не мога да повярвам. :D
    Може да е предпоставка да те извикат в районното и да те питат как сте изкарали на Милеви скали. Дано да е в добро състояние телефончето.Хвалба-Направих си тръбата както исках да стане и сега съм ток и жица.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

:D За Милеви скали ме питаха, но аз без бой не казвам нищо, а като ме бият всичко забравям Телефона живот и здраве в понеделник ще го взема, леко е поучукан, но все още е в гаранция така, че ако има някакъв проблем ще го поеме гаранцията.

Коментар

Да се похваля - повече от 2 седмици далече от София, супер кеф! Забравих да спомена, че още първия ден в Несебър си спретнахме мини ВИП срещичка на плажа, но в Равда. Получих страхотен подарък от колегата emzo. Хвалба - изкарах невероятно на Милеви скали - 2 дни пълен релакс сред природата, на чист въздух и в компанията на страхотни хора. Хвалба - видях се с дългогодишна приятелка, която живее в Испания.Оплакване - пак съм в София и всичко вкъщи е с главата надолу, ама на фона на преживяното през последните 2 седмици, не е никакво оплакване.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Да се похваля (за сефте): Купих си е това http://www.alpibg.com/products.php?1...cfe7b909bac452 и дано да ме закара до :http://bgmaps.com/map/search (Връх Бански Суходол). Една седмица ходене и копане.

Коментар

хваля се - Киро ми наби един шамар - що - тъй и не разбрах, ама явно някой се е засегнал
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Оплакване - най-малкото диване на сем. fihi е болно.
              Ванга

Коментар

Оплакване: Зверски ме боли гърлото. Разболявам се а утре имам много важна среща...Хвалене: Махнахме катализатора на бравата. Оказа се, че е зверски запушен (незнам как изобщо е вървяла). Сега колата върви като самолет. Даде и рекорден разход от Добрич до София вечер със спокойно каране и често използване на инерцията от пълно до пълно около 4.7 - 4.8л/100км...Хвалене: Ще махам катализатора и на стилото. Дано има същия ефект като при бравата.
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба: от ранни зори (10 часа..) до сега си правих палачинки.. имам около 20, смятам ей сега да им видя сметката
                  Fiat Punto MK2 Sporting
                  Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Да се похваля и аз - най-накрая благодарение на Geraka се оборудвах с фарове от Мареа, сложих и ксенон и от няколко дни не мога да им се нарадвам !

Коментар

capor3g написа:
                      Да се похваля и аз - най-накрая благодарение на Geraka се оборудвах с фарове от Мареа, сложих и ксенон и от няколко дни не мога да им се нарадвам !
                      А отиде ли да ти регулират фаровете на машинка струва 5-10лв а ефекта е осезаем? Че иначе ще има да ти се радват още хиляди шофьори докато им светиш в очите Инак да са ти честити...

Коментар

Хваля се: Жив съм ! Оплакване: Оставам без кола за неопределен период от време.
                        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

kiselo написа:
                          capor3g написа:
                          А отиде ли да ти регулират фаровете на машинка струва 5-10лв а ефекта е осезаем? Че иначе ще има да ти се радват още хиляди шофьори докато им светиш в очите Инак да са ти честити...
                          Реглажа беше първото нещо, което направих след като си взех колата Дори майсторчето извика колеги да видят каква рязка линия прави лупата . Накратко - супер доволен съм, слагах какви ли не скъпи крушки досега на оригиналните фарове, но чак сега мога да кажа че наистина виждам нощем :D

Коментар

tomsan написа:
                            Хваля се: Жив съм !
                            Свещ, свееееещ! Оплакване - няма и 3 дни откакто съм в София и вече умирам от тъпня. Хвалба - утре вечер се очертава седянка с приятели.
                            Ванга

Коментар

tomsan написа:
                              Хваля се: Жив съм ! Оплакване: Оставам без кола за неопределен период от време.
                              Какво направи бре да не тресна някъде стилото!?Хваля се: След малко свършва работния денОплаквам се: Още повече се разболявам...обливат ме топли и студени вълни... Хваля се: Въпреки това днес съм в много добро настроение...

Коментар

Оплаквам се: 3-4 дни не съм спал. Причината е, че ми се събра огромно пътуване, В.Търново-София-В.ТЪрново-Варна-Велко Търново, и след това неотлъчно седях на мото-рок събора на Света Гора по работа.

Коментар

Working...
                                X