Голяма хвалба: днес от 3-то РПУ ми се обадиха намерили са ми телефона, които ми откраднаха миналата година. До няколко дни ще ми го върнат. Направо не мога да повярвам. :D
Може да е предпоставка да те извикат в районното и да те питат как сте изкарали на Милеви скали. Дано да е в добро състояние телефончето.Хвалба-Направих си тръбата както исках да стане и сега съм ток и жица.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
:D За Милеви скали ме питаха, но аз без бой не казвам нищо, а като ме бият всичко забравям Телефона живот и здраве в понеделник ще го взема, леко е поучукан, но все още е в гаранция така, че ако има някакъв проблем ще го поеме гаранцията.
Да се похваля - повече от 2 седмици далече от София, супер кеф! Забравих да спомена, че още първия ден в Несебър си спретнахме мини ВИП срещичка на плажа, но в Равда. Получих страхотен подарък от колегата emzo. Хвалба - изкарах невероятно на Милеви скали - 2 дни пълен релакс сред природата, на чист въздух и в компанията на страхотни хора. Хвалба - видях се с дългогодишна приятелка, която живее в Испания.Оплакване - пак съм в София и всичко вкъщи е с главата надолу, ама на фона на преживяното през последните 2 седмици, не е никакво оплакване.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Оплакване: Зверски ме боли гърлото. Разболявам се а утре имам много важна среща...Хвалене: Махнахме катализатора на бравата. Оказа се, че е зверски запушен (незнам как изобщо е вървяла). Сега колата върви като самолет. Даде и рекорден разход от Добрич до София вечер със спокойно каране и често използване на инерцията от пълно до пълно около 4.7 - 4.8л/100км...Хвалене: Ще махам катализатора и на стилото. Дано има същия ефект като при бравата.
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Да се похваля и аз - най-накрая благодарение на Geraka се оборудвах с фарове от Мареа, сложих и ксенон и от няколко дни не мога да им се нарадвам !
А отиде ли да ти регулират фаровете на машинка струва 5-10лв а ефекта е осезаем? Че иначе ще има да ти се радват още хиляди шофьори докато им светиш в очите Инак да са ти честити...
Да се похваля и аз - най-накрая благодарение на Geraka се оборудвах с фарове от Мареа, сложих и ксенон и от няколко дни не мога да им се нарадвам !
А отиде ли да ти регулират фаровете на машинка струва 5-10лв а ефекта е осезаем? Че иначе ще има да ти се радват още хиляди шофьори докато им светиш в очите Инак да са ти честити...
Реглажа беше първото нещо, което направих след като си взех колата Дори майсторчето извика колеги да видят каква рязка линия прави лупата . Накратко - супер доволен съм, слагах какви ли не скъпи крушки досега на оригиналните фарове, но чак сега мога да кажа че наистина виждам нощем :D
Хваля се: Жив съм ! Оплакване: Оставам без кола за неопределен период от време.
Какво направи бре да не тресна някъде стилото!?Хваля се: След малко свършва работния денОплаквам се: Още повече се разболявам...обливат ме топли и студени вълни... Хваля се: Въпреки това днес съм в много добро настроение...
Оплаквам се: 3-4 дни не съм спал. Причината е, че ми се събра огромно пътуване, В.Търново-София-В.ТЪрново-Варна-Велко Търново, и след това неотлъчно седях на мото-рок събора на Света Гора по работа.
Коментар