Хвалба: Преди 6 години, подпийналия чичо на един приятел запя една песен от македонския край, която до вчера издирвах под дърво и камък. С много късмет и питане я намерих: http://www.youtube.com/watch?v=fa98EdmfYcwОплакване: Въпреки, че цял ден я слушах вчера, май ще си остана само със слушането
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
krasio_79bs написа:Захладя малко и всичкото турист си хвана пътя. От около час-два е такова положението на изхода на Бургас.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
BolgAryan написа:Хвалба: Преди 6 години, подпийналия чичо на един приятел запя една песен от македонския край, която до вчера издирвах под дърво и камък. С много късмет и питане я намерих: http://www.youtube.com/watch?v=fa98EdmfYcwОплакване: Въпреки, че цял ден я слушах вчера, май ще си остана само със слушането
Коментар
-
krasio_79bs написа:Захладя малко и всичкото турист си хвана пътя. От около час-два е такова положението на изхода на Бургас.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
///// написа:Оплакване: Във варна е още по-голям ад. Днес прибирайки се от работа, 2,5 км съм ги взел за 35 минути. Това е пешеходна скорост. Жалко, че не си взех опиката да снимам.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
И аз да се оплача , цял ден е така...Друго оплакване: 600 лв. за оправяне на ръждата на колата ми .681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Krasi1914 написа:И аз да се оплача , цял ден е така...Друго оплакване: 600 лв. за оправяне на ръждата на колата ми .Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
От доста време вече не карам фиат,като изключа служебния бус. По стечение на обстоятелствата от 2 год. карам Rover-и и не мога да се оплача. Но последния които го взех бе ръждив ( по принцип нещо не характерно ).681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Аз карах един Rover 414 преди време......страшна кола, ако беше и удобна, и красива като италианките нямаше да има грешкаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Хвалба - от вчера имаме още едно Браво GT 1,8 16V в семейството! Колата е с 20 литрова бутилка и за 150 км изгори 14 л /не знаехме колко ще изкара с 20 л. и за това я засякохме на 150 км пробег извънградско/.Гледахме Мазди 323, различни Хонди ... но накрая пак Фиат!Хвалба-шега - големият ни син вече няма да ми иска Мареата! Първите 4 снимки са преди покупката, а другите 4 - от днес.
Коментар
-
Честито и от мене на колегата и много безаварийни километри.Само едно не ми харесва в колата,че са и сложили зареждачката за гас на много лошо място хем ми е грозно хем са пробили калника.По-добре щеше да е на бронята.И едно хвалбо-оплакване:Днес съм на работа извънредно.От една страна ще взема доста кинти от друга трябваше да пътуваме извън града,а сега ще пътуваме утре сутринта.Дано не ни се сърдят много хората,които ни чакат.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар