Оплаквам се:За пореден път,когато ми предстои пътуване до София колата се разваля ден по-рано. Оплаквам се:Преди две седмици сменях скоростна кутия и купих 2`ра ръка,но тъй като съм късметлия и тя е развалена. Хваля се:От моргата,от която я купих я замениха с друга,да видим сега като стоя пак 1 седмица без кола и се сложи кутията къв ще е късмета ...
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Оплаквам се:За пореден път,когато ми предстои пътуване до София колата се разваля ден по-рано. Оплаквам се:Преди две седмици сменях скоростна кутия и купих 2`ра ръка,но тъй като съм късметлия и тя е развалена. Хваля се:От моргата,от която я купих я замениха с друга,да видим сега като стоя пак 1 седмица без кола и се сложи кутията къв ще е късмета ...
Много кофти, дано по-бързо събереш колата и тоя път да си случил на кутия :D.
Хвалба: Снощи бяхме на бунгалца до Шабла... Изпихме доста домашна хубава ракийка с огромна домашна салатка. Метнахме и едни пържолни на барбекюто и така от 18 до 00ч Много беше готиноОплакване: Скъсаха ми служебния телефон от звънене...направо се побърка...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Оплаквам се: Днес ми написаха акт със служебната кола за липса на винетка при положение че няма знак за край на населено място и няма знак винетка?! WTF ?!става въпрос за пътя от Люлин в посока Божурище(в посока Ситроен по-точно).Излязоха ми с обяснението,че това е международен път..... и го водели E8 или нещо от този сорт. Спорихме около 5мин - нищо предлагах му пари-нищо. Просто нямам думи ще се съдим сега пък да видим кой крив кой прав.Пазете се сами колеги че като гледам как "родната полиция ни пази....." Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
Днес се видях с Дидо на място , което и в най-смелите симпредстви не съм предполагал Жулихме кайвета кадар в центъра на България Следваща среща или Милеви Скали или Флагстаф, Аризона ...
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Оплаквам се: Днес ми написаха акт със служебната кола за липса на винетка при положение че няма знак за край на населено място и няма знак винетка?! WTF ?!става въпрос за пътя от Люлин в посока Божурище(в посока Ситроен по-точно).Излязоха ми с обяснението,че това е международен път..... и го водели E8 или нещо от този сорт. Спорихме около 5мин - нищо предлагах му пари-нищо. Просто нямам думи ще се съдим сега пък да видим кой крив кой прав.Пазете се сами колеги че като гледам как "родната полиция ни пази....." Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
Колега това е така, подминеш ли метро или по-точно ЛУКОЙЛА считай се извън София и винетката трябва да я имаш. Коронния им номер на шишковците е да седят малко след моста като идваш към София с радара, защото е и 50 ограничението, много хора горят там Преди имаше табели и на излизане, и на влизане. Сега ги няма....П.П: Чудно ми е само дали рейса за Божурище, който минава от там има винетка Не е лошо да погледнеш, 54 е. Ако няма използвай го това в съда щом ще обжалваш!
Хваля се: Вчера направих едно служебно пътуване през почти цяла България, като пътьом се видях с Румен в едно село в планината Кеф е да пиеш сутрешно кафе на планинска хладина Оплаквам се: Не ща да чуя за Плевенска област повече (да ме прощават колегите, които са от там). Там са 30 години назад в пътищата бе... Луда работа. Как пък един път свестен няма...УЖАС! Ловчанлии пък - чисто нов път, готов, с маркировка, с всичко, и по цялата му дължина - постоянни ограничения 60 за 2000 м, които се застъпват... Не че съм си правил труда да ги спазвам де, ама все на тръни седях.
Вчера направих едно служебно пътуване през почти цяла България...
До Видин не си идвал! И престани да се оплакваш! Не може на всеки да направят магистрала в задния двор като на теб! И започни да спазваш диета и слизай по-често от колата! Само кривиш на хората калниците! Днес щях да получа инфаркт! Качвам се на кантара, а той показа 197.6 ! То било либри някакви си!
Коментар