Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се:От днес колата е със нова кормилна рейка,нова (стара) скоростна кутия,с нови носачи и нов съединител. :P Оплаквам се:След всички горни работи и смяната им,пари нема ...
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
      Хваля се:От днес колата е със нова кормилна рейка,нова (стара) скоростна кутия,с нови носачи и нов съединител. :P Оплаквам се:След всички горни работи и смяната им,пари нема ...
      Е то не може и х.. до края и душата в рая
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
        Princo написа:
        Е то не може и х.. до края и душата в рая
        За съжаление ...
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Хвалба: Отиваме на аквапарк в Пловдив...Оплакване : Наближава края на отпуската...и на парите
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплакване - прецакала ми се е електронната везна и вече 2 седмици не знам за какво иде реч... Хвалба - снощи много се забавлявах, докато вършах из форуми и фейсбуци. Отдавна не бях се смяла така.
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

И аз да се похваля,снощи бях на една дискотека на плажа на рожден ден,и много се направих.Оплакване,в главата ми дрънкат камбани.Щерка ми от сутринта е замрънкала да ходим на плаж и до 13.30 бях на плаж,сега нямам търпение да заспи и аз след нея.

Коментар

Хвалба - довечера най-после ще се запозная с един съфорумец. Ще ми дойде на крака в квартала. Освен, ако не се отметне пак.
                Ванга

Коментар

Оплакване: Отново съм в бокса...
                  Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Хвалба : Днес,най-сетне си изчистих колата отвътре.След като измахах цял кубик мясък,чакъл,опаковки от вафли и кутийки от бира(с вафлите и бирата визирам баща си,той яде,пие и не прави разлика между кош за боклук и джобовете на вратите ),видимо колата върви по-леко,надявам се и разхода да падне с около литър :D :D :D :D .
                    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

tomsan написа:
                      Eeeee, стига де! Май трябва да сменяш колата... Хвалба - след не знам колко дневно доброволно заточение (поне 20), излизам навън!
                      Ванга

Коментар

Оплакване:Тъкмо стана интересно в темата за катаджиите и взеха, та я заключиха.
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Irka_fihi написа:
                          tomsan написа:
                          Eeeee, стига де! Май трябва да сменяш колата... Хвалба - след не знам колко дневно доброволно заточение (поне 20), излизам навън!
                          Е ти пък,що да сменя колата,стига крайности.Може да е за хубаво,я ново турбо или кулер .
                          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Похвали се, оплачи се!!! част 3

avvasilev написа:
                            Война модераторов началась ...
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се!!! част 3

Румен_Хинчев написа:
                              avvasilev написа:
                              :D Ко речи?И аз с интерес следях темата, но не ми се спореше, подкрепяйки мнението на stefanaki.Оплакване - утре ,по прогноза, ще гоним 40 градуса. Спомням си, че преди години прогнозите за 30 градуса ги посрещахме пак така, защото бяха същата рядкост.

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се!!! част 3

Румен_Хинчев написа:
                                avvasilev написа:
                                Та в този ред на мисли:Може ли модератор да бъде окичен с мартеничка? Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Оплакване:Жегаааа!Хвалба :Климатика няма грешка!
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X