Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се: Изкарах срахотен уикенд във Велинград с приятелиОплаквам се: изгорях на един басейн и сега съм като рак
    FIAT Marea ex
    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Оплаквам се:Днеска си счупих малкото пръстче на крака
      Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
      Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Да се оплача - вече Живка е бипауър... Вместо да е битурбо, мулипоинт, сикстийн велв хед, туин спортинг камс, куатро трансмишън... мани, мани. Плаче ми се!

Коментар

Да се оплача: Днес не успях да отида на Уеста,да се запозная с другите съфоромци и още някои други хора.
          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Хвалба: Вчера (10.07) станаха 2 месеца от както имам пунтото ^^
            Fiat Punto MK2 Sporting
            Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

///// написа:
              Да се оплача - вече Живка е бипауър... Вместо да е битурбо, мулипоинт, сикстийн велв хед, туин спортинг камс, куатро трансмишън... мани, мани. Плаче ми се!
              Като усетиш разликата в цената няма да ти се плаче.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

_жоро_ написа:
                Оплаквам се:Днеска си счупих малкото пръстче на крака
                Хваля се: От днес съм три седмици болнични.
                Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Оплакване - нахапаха ме комари. Хвалба - имам си Фенистил гел и си се мажаааа...
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Похвал - Жена ми днес си взе кормуването от първи опит.п.с Здравей алкохол
                    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
                      Похвал - Жена ми днес си взе кормуването от първи опит.п.с Здравей алкохол
                      Благородно ти завиждам.

Коментар

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Жалване : Двадесет и три на сто разход на газ при градско кормуване .Похвалване : Срещу 60 лева утре ке решим проблема...
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

///// написа:
                          Оплакване! Така си намерих тази сутрин задната чистачка, тръгвайки на работа. Не мога да разбера какво им пречеше.
                          Колега те се опитваха да ти откраднат крилото към 4:30 след полунощ. В момента в който ги осветих с бойния фенер избягаха като попарени.Кой да знае до миналия месец сме били съседи.Хваля се: На работа съм дъжд вали и няма кой да ме напсува. Когато е най зле , така да е :Оплаквам се: Некадърен шофер отнесе ограда и бариерата тцтцтц.
                          Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Марто написа:
                            Хваля се: На работа съм дъжд вали и няма кой да ме напсува. Когато е най зле , така да е :Оплаквам се: Некадърен шофер отнесе ограда и бариерата тцтцтц.
                            Вали ?! Тук е страшна жегаОплакване: Напоследък мързела не ме напуска и става все по-зле
                            Más vale tarde que nunca
                            Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Alisiq написа:
                              Марто написа:
                              Хваля се: На работа съм дъжд вали и няма кой да ме напсува. Когато е най зле , така да е :Оплаквам се: Некадърен шофер отнесе ограда и бариерата тцтцтц.
                              Вали ?! Тук е страшна жегаОплакване: Напоследък мързела не ме напуска и става все по-зле
                              Към 19:30 такъв проливен дъжд с градушка (като грахови зърна) се изля, че трябваше да спрем колата - пътят не се виждаше. Това беще по околовръстното на Силистра. Хвалба - не бях с моята кола, която си стоеше на сухо в града, огряна от слънцето. Като разказвахме каква буря вилня само на няколко километра от центъра, направо не ни вярваха.П.П. Колежке, някъде бях чел, че най-доброто лекарство срещу мързел е: да му се отдадеш с наслада.

Коментар

Оплакване: Получих страшни предложения за отдих и почивка идните дни, но ме е налегнало ужасно безпаричие...
                                Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Working...
                                X