Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vaskoni_1980 написа:
    оплаквам се: днес бях за рибка нищооо
    като не си си взел портфейла - така е хваля се - аз вчера по обяд хванах на портфейл 2 кила барбун и снощи мама я изпържи - със студена мАриана... дойдЕ ми сЪрце на място
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

snake написа:
      BolgAryan написа:
      Хвалба: след работа играх футбол с колегиОплакване: отнесох 4 много зверски шута, един от които на милиметри от едно фатално място, а петият и най-силен ме нацепи в главата. Резултата бе нокаут на земята и загуба на картина за около 2-3 секунди... и зашаматена до момента глава :mrgree:Хвалбя: другия мач ще играя гюме :mrgree::mrgree::mrgree:
      Ако наистина си загубил съзнание за 2-3 секунди, работата не е съвсем безобидна. 100 % имаш сътресение. Ако е само сътресение, не е опасно и не остават последствия. Но ако в следващите 2-3 дни получиш гадене или световъртеж, трябва да се консултираш с лекар. В такива случаи се прави снимка, а по преценка на лекаря - и скенер.
      Мерси за съветите, но мисля, че съм добре. От снощи до днес не ми се е гадило, може би само леко съм отнесен, но това до някаква степен мога да го отдам и на факта, че непрекъснато мисля, дали не ми се вие свят Но ще имам предвид това, което ми каза, благодаря пак

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Имам известен опит с това. Буквално - изпитвал съм го на собствената си глава . Та: всяка загуба на съзнание, причинена от удар в главата, означава в най-лекия случай сътресение на мозъка. Дори да е за секунди, дори да е само замайване без пълна загуба на съзнание! Колкото по-кратка е загубата на съзнание, толкова по-леко е сътресението. За критични се смятат първите 12-16 часа след удара. Колкото повече часове и дни минават след удара, опасността намалява и се смята, че след 3-4 дни опасност за здравето вече няма. Ако обаче през това време се появят симптомите, за които ти писах, задължително се консултирай с лекар. След комоцио, дори и най-лекото, не трябва да се излагаш продължително време на слънце. Препоръчва се да се ходи с шапка с козирка. А в първите дни след травмата терапията при домашни условия е почивка: не се гледа телевизия, не се стои пред компютър, не се извършват дейности, изискващи съсредоточаване. Периодично ще те боли глава. След 2-3 месеца се смята, че комоциото е напълно отшумяло и не оставя никакви последствия.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Голямо оплакване за вчерашния ден.Нямал съм по кофти ден от вчерашния.Благодаря на Господ,че ни запази живи.Първо тръгваме на работа със служебния микробус и по средата на пътя се скапа диференциала.Идва да ни вземе служебния автобус.Качваме се и след едно село с около 80км в час се пръсна предна лява гума на автобуса.Поднесе към лявото платно и шофера едвам го вкара в пътя докато спре.Добре,че нямаше насрещно движеща се кола или камион срещу нас.Не ми се мисли какви щяха да бъдат последствията.Дойдоха шефовете от фабриката и ни извозиха до там със служебните коли.Отиваме после на работа с известно закъснение и нещеш ли проблем с аварийно спиране на линията,което е много рядка ситуация.Отреагираме навременно пускаме завода в експлоатация и се молим да свърши деня безпроблемно.И това не е всичко.В 23:55ч отново необичайна ситуация.Проблем с един сензор и отново спиране на производството.Радвам се,че поне се прибрахме живи и здрави.Днес ще ходя да запаля някоя свещичка за здраве и да благодаря на Господ,че ни съхрани.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Да ви се похваля В дълго търсене, 1-на годинка, най-после почнах работа със договор

Коментар

Хваля се : На морето съм и по-точно на Каваците.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Хвалба: Вече съм 4-ти курссс :D
                Más vale tarde que nunca
                Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Alisiq написа:
                  Това "сссс" за благозвучие ли го слагаш? Честито колежке, но се сетих за вица и не се сдържах "Прибира се жена късно вечер. Мъжът й я пита:-Къде беше ма?-На курс?-Това "с" за благозвучие ли го слагаш?!?-Не, за множествено число "

Коментар

Immortal написа:
                    Alisiq написа:
                    Това "сссс" за благозвучие ли го слагаш?
                    Съскам си малко
                    Más vale tarde que nunca
                    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Alisiq написа:
                      Immortal написа:
                      Alisiq написа:
                      Това "сссс" за благозвучие ли го слагаш?
                      Съскам си малко
                      Тъй ами ! Който говори испански , рано или късно просъсква
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се!!! част 3

Румен_Хинчев написа:
                        Тъй ами ! Който говори испански , рано или късно просъсква
                        Immortal, чувала съм го вица, много е добър А за испанския - мноУ ме кефи Хвалба - Наспах се като бебе
                        Más vale tarde que nunca
                        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Оплаквам се ГНП ми протечехваля се останаха 4 дена и заминавам на гурбет

Коментар

Оплакване! Вий издънката на форума познавате ли?
                            Прикачени файлове

Коментар

Защото си на велоалеята .Сина ми лепеше такива предната седмица ама тая седмица пропусна.Спокоино отлепят се лесно .Ако паркираш където паркираш обикновено няма да те шарят.

Коментар

Това е точно пред нас. От работа взех служебни инструменти, за да ремонтирам на татко фиата и ми бяха в багажника. Качих двете гуми на тротоара (което всъщност е вело-алея), за да може да минава автобуса. Толкова е тясно. Братчеда вика, че много трудно се махали стикерите. Само с коресилин се чистели. Е да, ама не - сега и хвалбата - пак щот’ съм издънката на форума - толкова ми беше мръсна колата, че не са залепнали върху прахта и капаното от липите. Само чистачките каквото са изчистили (пардон - замазали) - това!

Коментар

Working...
                                X