vaskoni_1980 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
snake написа:BolgAryan написа:Хвалба: след работа играх футбол с колегиОплакване: отнесох 4 много зверски шута, един от които на милиметри от едно фатално място, а петият и най-силен ме нацепи в главата. Резултата бе нокаут на земята и загуба на картина за около 2-3 секунди... и зашаматена до момента глава :mrgree:Хвалбя: другия мач ще играя гюме :mrgree::mrgree::mrgree:
Коментар
-
Имам известен опит с това. Буквално - изпитвал съм го на собствената си глава . Та: всяка загуба на съзнание, причинена от удар в главата, означава в най-лекия случай сътресение на мозъка. Дори да е за секунди, дори да е само замайване без пълна загуба на съзнание! Колкото по-кратка е загубата на съзнание, толкова по-леко е сътресението. За критични се смятат първите 12-16 часа след удара. Колкото повече часове и дни минават след удара, опасността намалява и се смята, че след 3-4 дни опасност за здравето вече няма. Ако обаче през това време се появят симптомите, за които ти писах, задължително се консултирай с лекар. След комоцио, дори и най-лекото, не трябва да се излагаш продължително време на слънце. Препоръчва се да се ходи с шапка с козирка. А в първите дни след травмата терапията при домашни условия е почивка: не се гледа телевизия, не се стои пред компютър, не се извършват дейности, изискващи съсредоточаване. Периодично ще те боли глава. След 2-3 месеца се смята, че комоциото е напълно отшумяло и не оставя никакви последствия.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Голямо оплакване за вчерашния ден.Нямал съм по кофти ден от вчерашния.Благодаря на Господ,че ни запази живи.Първо тръгваме на работа със служебния микробус и по средата на пътя се скапа диференциала.Идва да ни вземе служебния автобус.Качваме се и след едно село с около 80км в час се пръсна предна лява гума на автобуса.Поднесе към лявото платно и шофера едвам го вкара в пътя докато спре.Добре,че нямаше насрещно движеща се кола или камион срещу нас.Не ми се мисли какви щяха да бъдат последствията.Дойдоха шефовете от фабриката и ни извозиха до там със служебните коли.Отиваме после на работа с известно закъснение и нещеш ли проблем с аварийно спиране на линията,което е много рядка ситуация.Отреагираме навременно пускаме завода в експлоатация и се молим да свърши деня безпроблемно.И това не е всичко.В 23:55ч отново необичайна ситуация.Проблем с един сензор и отново спиране на производството.Радвам се,че поне се прибрахме живи и здрави.Днес ще ходя да запаля някоя свещичка за здраве и да благодаря на Господ,че ни съхрани.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Alisiq написа:Immortal написа:Alisiq написа:Хвалба: Вече съм 4-ти курссс :DFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Това е точно пред нас. От работа взех служебни инструменти, за да ремонтирам на татко фиата и ми бяха в багажника. Качих двете гуми на тротоара (което всъщност е вело-алея), за да може да минава автобуса. Толкова е тясно. Братчеда вика, че много трудно се махали стикерите. Само с коресилин се чистели. Е да, ама не - сега и хвалбата - пак щот’ съм издънката на форума - толкова ми беше мръсна колата, че не са залепнали върху прахта и капаното от липите. Само чистачките каквото са изчистили (пардон - замазали) - това!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар