Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване: да им е*а майката на шибаните частници, може ли 1 седмица да си оправяш документи, да хвърлиш 1 камара пари, накрая да отидеш и да ти кажат, че имат забрана за назначаване (с предишна уговорка нали, че те наемат)..Оплакване 2: нищо хубаво не ми се случва последните 4-5 дниза хвалене няма
    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Хваля се:От вчера имам бас`мечо`бас в колата. Хваля се:Смених маслото и филтрите. :P :P :P Оплаквам се:Маса пари отидоха ... Оплаквам се:Имам още неща за правене по колата,а парите ... Оплакване:Няма да ходя на срещата в Китен ...
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Похвали се, оплачи се!!! част 3

ФЕРАРИСТ написа:
        Да се пофаля:Мноо хубаво си покарахме на Калояново тая неделя, люта жега, парещ асфалт и миризма на гуми, феродо и бензин......мехлем за сетивата.....Да се оплача:
        Кофти , приятелю ....
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хваля се: Присъствах на концерта на Драгана Миркович и Весна Змиянац в София,беше незабравимо събитие...
          FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
          Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

Оплакване: Блокира ми шофьорския колан. Тръгнах да свалям задната кора, счупих я. Стигнах до колана, отворих, не беше от съчмата. Продължих с разглобяването на механизма, и видях че една пружинка се беше скъсала. Точно да сваля капака който я покриваше, думна ми в ръцете пиропатрона .Трябва да купувам колан, и задна лява кора .
            00' Bravo 105 JTD

Коментар

оплаквам се: втори ден не мога да си подам документите за кандидатстване. Човекът отговарящ са приема го нямало
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
                оплаквам се: втори ден не мога да си подам документите за кандидатстване. Човекът отговарящ са приема го нямало
                Ами случайно ми имаш номера, може да звъннеш да ти ги подам аз :D.
                Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

tomsan написа:
                  mims написа:
                  Ами случайно ми имаш номера, може да звъннеш да ти ги подам аз :D.
                  Мисля, че трябва да е лично ... щото искат и оригинала на дипломата и лична карта са сверяване

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                    Да се пофаля:Мноо хубаво си покарахме на Калояново тая неделя, люта жега, парещ асфалт и миризма на гуми, феродо и бензин......мехлем за сетивата.....Да се оплача:
                    Ей лоша работа бе Ники.През таван ли я прекара?Дано я оправиш,да не се налага да стягаш черната на нейно място.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

хваля се: пих кафенце с форумци и прекарах страхотно :D

Коментар

оплаквам се: днес бях за рибка нищооо
                        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Хваля се: Най-накрая си платих сметката на телефоните.Оплаквам се: Олекнах с 240 лв. (сума за 3 телефона за 3 месеца)

Коментар

Хвалба: след работа играх футбол с колегиОплакване: отнесох 4 много зверски шута, един от които на милиметри от едно фатално място, а петият и най-силен ме нацепи в главата. Резултата бе нокаут на земята и загуба на картина за около 2-3 секунди... и зашаматена до момента глава :mrgree:Хвалбя: другия мач ще играя гюме :mrgree::mrgree::mrgree:

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                              Хвалба: след работа играх футбол с колегиОплакване: отнесох 4 много зверски шута, един от които на милиметри от едно фатално място, а петият и най-силен ме нацепи в главата. Резултата бе нокаут на земята и загуба на картина за около 2-3 секунди... и зашаматена до момента глава :mrgree:Хвалбя: другия мач ще играя гюме :mrgree::mrgree::mrgree:
                              Ако наистина си загубил съзнание за 2-3 секунди, работата не е съвсем безобидна. 100 % имаш сътресение. Ако е само сътресение, не е опасно и не остават последствия. Но ако в следващите 2-3 дни получиш гадене или световъртеж, трябва да се консултираш с лекар. В такива случаи се прави снимка, а по преценка на лекаря - и скенер.
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Хвалба: В петък заминавам за ГърцияОплакване: Днеска пак ще будувам до утре сутринта, за да мога да направя една презентация...
                                Fiat Punto MK2 Sporting
                                Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Working...
                                X