За съжаление днес изпратихме едно приятелче, на 28 години,нелепо е млад човек да си отиде от инфаркт, но се случи, винаги усмихнат весел, човек със много много приятели премина в едно по добро място, оставяйки само добрият спомен за мего!Добър приятел и добър човек!Лека му памет!П.П.: Момчето не е от ФФ, просто да кажа една добра дума!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
iee написа:Хвалбичка: два дни си бях поставил за цел да не карам с повече от 90. Резултата е повече от идеален.....6,5-7/100 с клима през цялото време :D Това извънградско естествено. Не предполагах, че мога да докарам подобен разход с тая колаA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
krasio_79bs написа:Хвалба-Изкарах един чудесен ден на плажа в компанията на Дидо и приятели.Бира, плаж,море,студена мастика...Оплакване-мнооо съм изгорял,хем се скатавах под чадъра.
Коментар
-
Дидо, ти на това закътано плажче ли му викаш???Оплакване - аз бях два дена на Поморие на плаж, ама водата още много студена... и имаше по-малко хора от закътаното плажче на Дидо и КрасиFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Дидо, ти на това закътано плажче ли му викаш???Оплакване - аз бях два дена на Поморие на плаж, ама водата още много студена... и имаше по-малко хора от закътаното плажче на Дидо и Краси
Коментар
-
donnna написа:Дидо, ти на това закътано плажче ли му викаш???Оплакване - аз бях два дена на Поморие на плаж, ама водата още много студена... и имаше по-малко хора от закътаното плажче на Дидо и Краси
Коментар
-
tomsan написа:Хваля се: преди малко смених пердните накладки.Оплаквам се: моята кола не спира да ме изнервя с появяващите се един след друг проблеми по нея...Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар