Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За съжаление днес изпратихме едно приятелче, на 28 години,нелепо е млад човек да си отиде от инфаркт, но се случи, винаги усмихнат весел, човек със много много приятели премина в едно по добро място, оставяйки само добрият спомен за мего!Добър приятел и добър човек!Лека му памет!П.П.: Момчето не е от ФФ, просто да кажа една добра дума!
    ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

хваля се :искарах си един чудесен уикенд в Хасковооплаквам се: много ми е горещо
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Преди малко на бензиностанцията:- Ама това дизел ли е ??- Да, защо ? - Доста добре звучи за дизел !fuck yeah !оплак: доста стабилно изгорях днес... Ще се спи на закачалка май :D
        In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Хваля се: преди малко смених пердните накладки.Оплаквам се: моята кола не спира да ме изнервя с появяващите се един след друг проблеми по нея...
          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Хвалба-Изкарах един чудесен ден на плажа в компанията на Дидо и приятели.Бира, плаж,море,студена мастика...Оплакване-мнооо съм изгорял,хем се скатавах под чадъра.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

iee написа:
              Хвалбичка: два дни си бях поставил за цел да не карам с повече от 90. Резултата е повече от идеален.....6,5-7/100 с клима през цялото време :D Това извънградско естествено. Не предполагах, че мога да докарам подобен разход с тая кола
              Такъв ще ми е разхода, ако карам с 200 км/ч. - хвалба.Оплакване - изгорях в басейна.
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

krasio_79bs написа:
                Хвалба-Изкарах един чудесен ден на плажа в компанията на Дидо и приятели.Бира, плаж,море,студена мастика...Оплакване-мнооо съм изгорял,хем се скатавах под чадъра.
                И аз изкарах страхотна неделя. Благодаря на Краси, че ни светна за това хубаво и закътано плажче... Ама не го слушайте, че е седял по сенките... показвам:
                Прикачени файлове

Коментар

Дидо, ти на това закътано плажче ли му викаш???Оплакване - аз бях два дена на Поморие на плаж, ама водата още много студена... и имаше по-малко хора от закътаното плажче на Дидо и Краси
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                    Дидо, ти на това закътано плажче ли му викаш???Оплакване - аз бях два дена на Поморие на плаж, ама водата още много студена... и имаше по-малко хора от закътаното плажче на Дидо и Краси
                    Но 100% не е имало капанче като нашето.Сгушено под дебела сянка на горичка с изглед към залива.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

donnna написа:
                      Закътано си беше. А това покрай нас не са хора. Това са руснаци, от близкия частен комплекс. Те между другото се изнесоха към обяд, а след обяд плажът опустя.Водата беше перфектна.Изнерви ме само един тарикат с едно хвърчило (моторен делтаплан), който докато ние се пекохме, "заработи" две мои месечни заплати. Не го видях да къса билетчета или да чука на касов апарат, па камо ли да е свързан с НАП...Това беше оплакване.

Коментар

Ей завиждам благородно на колегите по плажовете.Да се похваля и аз:В събота си изкарахме чудесно плажче на басейна в Павел Баня,а вчера понапреднахме с инсталацията на къщата на село.Днес пак на работа.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

tomsan написа:
                          Хваля се: преди малко смених пердните накладки.Оплаквам се: моята кола не спира да ме изнервя с появяващите се един след друг проблеми по нея...
                          Радвай се, че ти изкачат един след друг проблемите, а не всички заедно Хваля се : и аз смених предните накладкиОплаквам се : имах яко крива джантаХваля се : колегата ми оправи прихрупването на съединителяОплаквам се : похарчих парите придвидени за плаж за колата, че дори и още отгоре дадохИскаш кола Мария - НА ТИ
                          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хваля се: Стилото вече е с нови преди амортесьори, разликата спрямо старите(заводските) е огромна :D.
                            Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Оплакване през следващите дни пак съм на работа.
                              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Да се пофаля:Мноо хубаво си покарахме на Калояново тая неделя, люта жега, парещ асфалт и миризма на гуми, феродо и бензин......мехлем за сетивата.....Да се оплача:
                                Прикачени файлове
                                Alfa 156 2.0 TS
                                Alfa 156 20VTurbo
                                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                                X