krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
fihi написа:krasio_79bs написа:Това от ония предизвестия за освобождаване от армията ли е ???"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:fihi написа:krasio_79bs написа:Това от ония предизвестия за освобождаване от армията ли е ???
Коментар
-
Събота и Неделя бях дежурен, по цел ден на работа. Вчера казах че другият уикенд заминавам вкъщи, и без това редът ми е минал! Ама не, шефа имал майстори вкъщи, нямало кой, та даже собственика се намеси, и стана голямата работа. В неделя пак съм на работа дежурен, цел ден.А баща ми, стои болен вкъщи от седмица, и всеки ден ми вика: "няма ли да дойдеш да ме видиш". Бесен съм, бесен .п.п. И за капак, днес колата два пъти заби нос. Датчика на К.В. е сменен преди няма и месец .редакция: Пуснаха ме петък и събота .
Коментар
-
fihi написа:krasio_79bs написа:Хвалба-Дъждът си има и своите предимства.Напълних си половин кофа от латекс със малки рогати животинки.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Краси бе, на теб още ли не са ти забранили за пишеш в тая тема? Прати някой охлюв по Еконт, да ги пробвам. На предния ти въпрос - мама работи за некви мизерни 120лв., ама не ще да напуска и няма кой да гледа момата. Оплакване.Още едно - вече губя втори телефон, и то някъде вкъщи! На fihi му побеля косата от мен. Единственото, което ме успокоява, е че бяха тип "слушалка" за 10-20лв."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Следващия няма да е по-различен. Макар, че се бях зарекъл тоя да е последния.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:krasio_79bs написа:Хвалба-Дъждът си има и своите предимства.Напълних си половин кофа от латекс със малки рогати животинки.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар