Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    Това от ония предизвестия за освобождаване от армията ли е ???
    Точно.
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

То това може и повод за хвалба да е.Поне при мен се получи така.Мен ме зарадваха точно на Нова Година с предизвестие за 1 месец.Е, задържаха ме че имах работа за довършване ама реших че не искам да се преквалифицирам на писател. И 1 Юли пак съм на нова работа ... уж по-хубава

Коментар

fihi написа:
        krasio_79bs написа:
        Точно.
        Аз съм в неплатено майчинство и веселбата се заформя. - Оплакване.Още едно - криза, няма работа, няма пари, а не мога да намеря детегледачка за детето! Явно всички имат работа и пари!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
          fihi написа:
          krasio_79bs написа:
          Точно.
          Аз съм в неплатено майчинство и веселбата се заформя. - Оплакване.Още едно - криза, няма работа, няма пари, а не мога да намеря детегледачка за детето! Явно всички имат работа и пари!
          Маминка не може ли да си гледа внучето?Хем ще подиша малко чист родопски въздух.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

fihi написа:
            krasio_79bs написа:
            Точно.
            Едно време като дойдеше телеграмата как се радвахме

Коментар

Май имам дежа вю...Не знам дали да се хваля или да се оплаквам... То времето ще покаже
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Събота и Неделя бях дежурен, по цел ден на работа. Вчера казах че другият уикенд заминавам вкъщи, и без това редът ми е минал! Ама не, шефа имал майстори вкъщи, нямало кой, та даже собственика се намеси, и стана голямата работа. В неделя пак съм на работа дежурен, цел ден.А баща ми, стои болен вкъщи от седмица, и всеки ден ми вика: "няма ли да дойдеш да ме видиш". Бесен съм, бесен .п.п. И за капак, днес колата два пъти заби нос. Датчика на К.В. е сменен преди няма и месец .редакция: Пуснаха ме петък и събота .
                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Нали съм си чревоугодник,та да се похваля.Рогатите са вече сварени и изчистени.Утре в панировка и ......
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

fihi написа:
                    krasio_79bs написа:
                    Хвалба-Дъждът си има и своите предимства.Напълних си половин кофа от латекс със малки рогати животинки.
                    Малиииииииии, завиждам ти. Как ми се хапва и на мен.Оплакване - ГОЛЯМО: На 01.07.2011ч. от работата ще ми връчват предизвестие за 6м.
                    Ванка при вас поне е уредено от дата до дата,а при нас работиш и в 16.00 ч.пристигат кадровиците,подписваш заповедта и заминаваш.Ако нямаш други планове погледни конкурсите в МВР.
                    Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Голяма хвалба: Много съм щастлива! Утре ще пътувам за Сливен за баража на Етър за "А" група! /Дано котка да не ми мине път/
                      Más vale tarde que nunca
                      Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Краси бе, на теб още ли не са ти забранили за пишеш в тая тема? Прати някой охлюв по Еконт, да ги пробвам. На предния ти въпрос - мама работи за некви мизерни 120лв., ама не ще да напуска и няма кой да гледа момата. Оплакване.Още едно - вече губя втори телефон, и то някъде вкъщи! На fihi му побеля косата от мен. Единственото, което ме успокоява, е че бяха тип "слушалка" за 10-20лв.
                        Ванга

Коментар

Следващия няма да е по-различен. Макар, че се бях зарекъл тоя да е последния.
                          Manowar - Татко
                          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                            krasio_79bs написа:
                            Хвалба-Дъждът си има и своите предимства.Напълних си половин кофа от латекс със малки рогати животинки.
                            Малиииииииии, завиждам ти. Как ми се хапва и на мен.Оплакване - ГОЛЯМО: На 01.07.2011ч. от работата ще ми връчват предизвестие за 6м.
                            Тц,тц съсипаха всичко вече.За какво им бяха 750 личности през далечната 96 година след като сега закърпват едва по 75 на година.Ванката знае за какво говоря.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Хвалба - колата вече работи перфектноОплакване - баража на Нефтохимик за "Б" група ще е тогава, когато няма да съм в България...
                              Fiat Punto MK2 Sporting
                              Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Хвалба - след по-малко от 10 часа заминавам на турне в Полша за 10 дни! Стискайте палци, ако не друго, да представим достойно България!
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X