emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
tomsan написа:Оплакване: Имам изпит утре, а материята ми е много непозната и нищо не ми влиза в главата....Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Бях дал колата на един приятел, да отиде до Варна за турнир по Дота. Връща ми я измита и ми додава пари за нафта, че не е могъл да сипе по път - всичко точно. Да ама намерих една щанга заклещена при чистачки/под капака. Дали са се опитвали да я разбиват ... няма никакви следи? хвалба: Имам си щанга в колата Имам си и сиди. Както и антена. Само трябва да ги свържа човешки.
Коментар
-
Re: Похвали се, оплачи се!!! част 3
Румен_Хинчев написа:Alisiq написа:То тогава не сте попаднали на женаХвалене: петък, 17 часа е :D"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Вчера видях за първи път Фиат в САЩ.Беше Фиат 500 и има лека разлика с европейската версия.Беше много добре наточен,но не носех апарат за да го снимам.Ако го мерна отново в този район ще направя снимкаBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Голямо оплакване - колегата emzo има БАН!!! На мен лично, ще ми липсва много! Да му мислят колегите, на които помагаше със съвети и напътствия. Искрено се надявам шефчетата да преосмислят решението си или поне да намалят малко наказанието..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
krasio_79bs написа:Хвалба-Дъждът си има и своите предимства.Напълних си половин кофа от латекс със малки рогати животинки.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Хвалба - осъществихме тридневната екскурзия в Родопите - беше незабравимо! Оплакване - жалко, че бързо свърши, в резултат на което сега не ми се подхваща нищо, все още под влияние на емоциите... Хайде, да завърша и с още една хвалба - на връщане ме спряха кръвожадните полицаи в Дряново. Като видяха обаче, че съм изряден документално и оборудван с детски столчета, кошчета и най-вече - спазвах досадното ограничение от 40 през супер досадния им и дълъг околовръстен път, козируваха и ме пуснаха с пожелание за приятен път :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
fihi написа:krasio_79bs написа:Хвалба-Дъждът си има и своите предимства.Напълних си половин кофа от латекс със малки рогати животинки.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар