Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiselo написа:
    Хвалене: УРА!!! Утре най-после трябва да пристигне лостчето за темпомата оригиналдъ от стило Опкакване: Днес на работа ми спряха тока...
    Айко не ви ли отне част от работата ?Хваля се: Вчера сефтосах плажа.Оплаквам се: Бурята ни завари на плажа. Аз, щерка ми и доста народ станахме свидетели на падаща топола върху едно Волво ( смаза се цялото). Колата ми беше паркирана на 10-15 метра ( същата тополата правеше сянка и там). Трясъкът от прекършената, падаща и размазваща автомобил топола е ужасно. Всичко това стана буквално миг преди целия плаж принуден от урагана да се изнесе по колите си. Ако собственикът на возилото беше избързал или тополата беше паднала по посока на тичащите към колите хора - не ми се мислеше.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Хвалба и от мен, имаме си нов член в семейството
      Прикачени файлове
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
        Ой мамооооо... Ще дойда да го намачкам

Коментар

ntodorov написа:
          kiselo написа:
          Хвалене: УРА!!! Утре най-после трябва да пристигне лостчето за темпомата оригиналдъ от стило Опкакване: Днес на работа ми спряха тока...
          Айко не ви ли отне част от работата ?Хваля се: Вчера сефтосах плажа.Оплаквам се: Бурята ни завари на плажа. Аз, щерка ми и доста народ станахме свидетели на падаща топола върху едно Волво ( смаза се цялото). Колата ми беше паркирана на 10-15 метра ( същата тополата правеше сянка и там). Трясъкът от прекършената, падаща и размазваща автомобил топола е ужасно. Всичко това стана буквално миг преди целия плаж принуден от урагана да се изнесе по колите си. Ако собственикът на возилото беше избързал или тополата беше паднала по посока на тичащите към колите хора - не ми се мислеше.
          Ааами айко е скъпотия...една спалня отива към 3-4000лв...в най добрия случай 2000лв...ние сме друга бира имаме и за 300лв... с матрака Хваля се: Тази вечер поизтърках гумите на фуфуОплаквам се: След толкова пилене и настъпване ми излезна грешка ASR и ABS за щастие след като изгасих и запалих се изтри, но сега ще трябва да закачам ФЕС-а да видя какво е станало...Оплаквам се2: Превели са ми доста по-малко заплатка...ще има ЕКШЪН утре...
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Похвали се, оплачи се!!! част 3

kosta написа:
            Честито ! Израстнал съм с котки . Страхотни животни са . Да ви е живо и здраво котето !
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвалбичка - на купонче съм и нещата протичат повече от добре. Наздраве на всички!
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

kiselo написа:
                Оплаквам се: След толкова пилене и настъпване ми излезна грешка ASR и ABS за щастие след като изгасих и запалих се изтри, но сега ще трябва да закачам ФЕС-а да видя какво е станало...
                Спокойно. Грешката даже може да не е записана Това се получава от различната скорост, с която се въртят колелата. При мен редовно светваха лампите зимата, когато давах газ на едно място След "рестартиране" всичко е ОК.Оплаквам се:Днес бях решил да свалам носачите, но май ще вали цял ден...
                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

donnna написа:
                  Оплаквам се - вчера като се прибирах от Севарна България ме пра Шуменската градушка - едра дори колкото череша сорт Ван - нищо не се виждаше и отбих под един орех.два пъти се заглеждам - не съм видял поражения по колата...
                  Поражения от градушка се виждат най-добре, когато е облачно, колата е чиста и внимателно я огледаш под различни ъгли от всички страни. На ярко слънце можеш да се заблудиш.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Хвалене: Вече си имам темпомат Иначе казано система за автоматично поддържане на предварително зададена скорост. Монтирането ми отне 10-15мин и си заработи от раз. Нищо не ми показва на таблото нито изписва че е включен нито светва лампичка но пък си работи дори и на 3-та предавка с 30-40км/ч Обмислям да го пробвам на задна дали работи

Коментар

Ако имаш ЕЛМ327 ще ти работи и на таблото
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Ако имаш ЕЛМ327 ще ти работи и на таблото
                        Ем имам си обикновения пу разочарова ме тъкмо бях подхванал лаптоп-а под ръка да се човъркам...

Коментар

gamma написа:
                          Оплаквам се:Вчера си строших въртока в опит да развия гайката на главината.Хваля се:Купих си нов върток.Оплаквам се:Днес строших и него Хваля се:Купих си още един върток. (дано не го счупя и него)
                          Днес и той замина...Хваля се:Заварх трЪбЪ за вложката Стискайте ми палци утре :D
                          Alfa 159 SW 2.4 Ti
                          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Хвалба ходихме на мотосъбора вКазанлък и после хапнахме по една пъстърва в ресторант Пъстървата.Бепе много весело.
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Оплакване: Вече грам не мога да спя. Легнах си в 12:00, заспах в 02:20 и се събудих в 05:15ч...кълбо от нерви...Оплакване: Не се издържа вече на тези глупости...Оплакване: За първи път в живота си съм толкова разбит и изморен и смачкан от....работа....Добро утро...

Коментар

Oплакване - дадох 5лв за автомивка и то заваля , кво заваля , то направо си беше порой
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X