kiselo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
ntodorov написа:kiselo написа:Хвалене: УРА!!! Утре най-после трябва да пристигне лостчето за темпомата оригиналдъ от стилоОпкакване: Днес на работа ми спряха тока...
с матрака
Хваля се: Тази вечер поизтърках гумите на фуфуОплаквам се: След толкова пилене и настъпване ми излезна грешка ASR и ABS за щастие след като изгасих и запалих се изтри, но сега ще трябва да закачам ФЕС-а да видя какво е станало...Оплаквам се2: Превели са ми доста по-малко заплатка...ще има ЕКШЪН утре...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Похвали се, оплачи се!!! част 3
kosta написа:Хвалба и от мен, имаме си нов член в семействотоFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
kiselo написа:Оплаквам се: След толкова пилене и настъпване ми излезна грешка ASR и ABS за щастие след като изгасих и запалих се изтри, но сега ще трябва да закачам ФЕС-а да видя какво е станало...Това се получава от различната скорост, с която се въртят колелата. При мен редовно светваха лампите зимата, когато давах газ на едно място
След "рестартиране" всичко е ОК.Оплаквам се:Днес бях решил да свалам носачите, но май ще вали цял ден...
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
donnna написа:Оплаквам се - вчера като се прибирах от Севарна България ме пра Шуменската градушка - едра дори колкото череша сорт Ван - нищо не се виждаше и отбих под един орех.два пъти се заглеждам - не съм видял поражения по колата...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Хвалене: Вече си имам темпоматИначе казано система за автоматично поддържане на предварително зададена скорост.
Монтирането ми отне 10-15мин и си заработи от раз. Нищо не ми показва на таблото нито изписва че е включен нито светва лампичка но пък си работи дори и на 3-та предавка с 30-40км/ч
Обмислям да го пробвам на задна дали работи
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
gamma написа:Оплаквам се:Вчера си строших въртока в опит да развия гайката на главината.Хваля се:Купих си нов върток.Оплаквам се:Днес строших и негоХваля се:Купих си още един върток. (дано не го счупя и него)
Стискайте ми палци утре :D
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Оплакване: Вече грам не мога да спя. Легнах си в 12:00, заспах в 02:20 и се събудих в 05:15ч...кълбо от нерви...Оплакване: Не се издържа вече на тези глупости...Оплакване: За първи път в живота си съм толкова разбит и изморен и смачкан от....работа....Добро утро...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар