kiselo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
ntodorov написа:kiselo написа:Хвалене: УРА!!! Утре най-после трябва да пристигне лостчето за темпомата оригиналдъ от стило Опкакване: Днес на работа ми спряха тока...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Похвали се, оплачи се!!! част 3
kosta написа:Хвалба и от мен, имаме си нов член в семействотоFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
kiselo написа:Оплаквам се: След толкова пилене и настъпване ми излезна грешка ASR и ABS за щастие след като изгасих и запалих се изтри, но сега ще трябва да закачам ФЕС-а да видя какво е станало...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
donnna написа:Оплаквам се - вчера като се прибирах от Севарна България ме пра Шуменската градушка - едра дори колкото череша сорт Ван - нищо не се виждаше и отбих под един орех.два пъти се заглеждам - не съм видял поражения по колата...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Хвалене: Вече си имам темпомат Иначе казано система за автоматично поддържане на предварително зададена скорост. Монтирането ми отне 10-15мин и си заработи от раз. Нищо не ми показва на таблото нито изписва че е включен нито светва лампичка но пък си работи дори и на 3-та предавка с 30-40км/ч Обмислям да го пробвам на задна дали работиRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
gamma написа:Оплаквам се:Вчера си строших въртока в опит да развия гайката на главината.Хваля се:Купих си нов върток.Оплаквам се:Днес строших и него Хваля се:Купих си още един върток. (дано не го счупя и него)Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Оплакване: Вече грам не мога да спя. Легнах си в 12:00, заспах в 02:20 и се събудих в 05:15ч...кълбо от нерви...Оплакване: Не се издържа вече на тези глупости...Оплакване: За първи път в живота си съм толкова разбит и изморен и смачкан от....работа....Добро утро...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар