Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Похвали се, оплачи се!!! част 3

erolko написа:
    Румен_Хинчев написа:
    Тъй , тъй ...девойките само един мускул ги интересува . И аз едно време търчах и хвърлях железа ама нъцки ...
    девойкитеса ясни мускола съшо .Но можели някой дами каже защо тъпиа фиат почна да пали когато си иска
    Колега, първия ти пост го сметнахме за оплакване, и затова го оставихме...Ако наистина искаш отговор на този въпрос, без да посетиш сервиз - пусни си тема в техническите раздели ("Консултации по общи въпроси", "Бензинови двигатели"...)Причините могат да бъдат много и разнообразни. Така, както си го описал ме навежда на проблем с имобилайзера или по-точно с четеца на чипа в ключа, но няма как да ти се отговори еднозначно.

Коментар

Румен_Хинчев написа:
      Колега , струва ми се , че трябва да почетеш в раздел ,, Консултации по общи въпроси ’’.Успех !
      ок понеже сам нов в сайта опатиме каде да кликна че да се просветя

Коментар

Вчера за около 40 минути престой в мола на Стамболийски ми се наложи да платя 3 лева паркинг такса.Въвели са нова тарифа която е адски хитро измислена да бърка в джоба.първите 20 минути - безпалтнопосле 4 часа струват 1 леви след това всеки започнат час по 2 леваАко някой успее да ми каже как по тези цени (които между другото ги раздават на листовки) на изхода платих 3 лева ще го почерпя

Коментар

ilkor написа:
          Вчера за около 40 минути престой в мола на Стамболийски ми се наложи да платя 3 лева паркинг такса.Въвели са нова тарифа която е адски хитро измислена да бърка в джоба.първите 20 минути - безпалтнопосле 4 часа струват 1 леви след това всеки започнат час по 2 леваАко някой успее да ми каже как по тези цени (които между другото ги раздават на листовки) на изхода платих 3 лева ще го почерпя
          Типично българска работа... Кому са нужни тези 20 минути безплатно?!? Ясно е, че дори тоалетна не можеш да използваш за толкова кратко време в мола. Или да си кажат - плаща се, или безплатното време да е поне 1 час.При нас, в нашия магазин, наречен "мол" незнайно защо - безплатни са 30 минути, но при представяне на касова бележка от някой от магазините в мола - безплатното време става час и половина. (купувам си по една вафла от Пикадили всеки път и паркинга ми е безплатен ) - това беше ХВАЛБА

Коментар

erolko написа:
            Румен_Хинчев написа:
            Колега , струва ми се , че трябва да почетеш в раздел ,, Консултации по общи въпроси ’’.Успех !
            ок понеже сам нов в сайта опатиме каде да кликна че да се просветя
            На всяка страница горе ( най-вдясно ) има прозорче , в което можеш да запишеш ключови думи , след което да кликнеш върху ,, Търсене ’’ . Успех !П.П. На твое място бих започнал да ровя в страниците на разделите ,, Консултации по общи въпроси ’’ ( което те посъветва и печен модератор ) , ,, Автоелектроника ’’ и ,, Ключалки...и асъннаамъ ’’
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Да в пиковите часове толкова трае да си намериш място за паркиране.Измамата всъщност е в това че има и никъде необявено време за което трябва да излезеш от паркинга след като си платил.Аз стоях към 20 минути и на излизане от мола си платих 1 лев тъй като бях просрочил безплатните. Но после се наложи да се върна без дори да местя колата и се забавих още толкова. Разчитайки че съм си платил за 4 часа - както пише на листовката. И на изхода - изненада - дължа още 2 лева по тарифата за след 4 часа престой - имам започнат час който струва 2 лева!!!Понеже не съм излязъл до 20 минути !!! Щеше да стане страшен скандал понеже аз настоявах да ми покажат къде точно пише това условие и се бях запънал. Ама човека с мен явно не му се гледаха циркове и ме разубеди И като им дадох 2 лева едно момче си ги пъхна в джоба заедно с моя билет и ми отвори с друг бариерата - ще изпие едно кафе Това ще лъсне скоро - като знам какви опашки стават обикновено вечер и как съм чакал по 30 минути да изляза ... ще има много изпищели...

Коментар

Хвалба: на почивка покрай дунава
                Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Хваля се:Пререгистрация на мотор и смяна на номер за 7 часа.
                  FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
                  ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
                  миг невнимание и вече си татко

Коментар

Jekoviq написа:
                    Колкото повече си добър с една жена - толкова повече ти се е качила на главата..
                    Колко точно го каза. Това е оплакване.
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

То тогава не сте попаднали на женаХвалене: петък, 17 часа е :D
                      Más vale tarde que nunca
                      Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Alisiq написа:
                        Съпругата му е много харна , ама все пак е жена ...
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвалба - преди малко взехме една служебна астра c20xe.Дори и на газ върви гадината (ХГТ147 ряпа да яде), подпалих и гумите
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                            Съпругата му е много харна , ама все пак е жена ...
                            Аз по принцип говорех, да не се засегне някой
                            Más vale tarde que nunca
                            Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Alisiq написа:
                              Попадал съм. Няколко пъти. Ама като съм карък... Или ще е женена, или ще е непоносимо грозна, или няма да ме хареса... (ОПЛАКВАНЕ)

Коментар

Хвалене: УРА!!! Утре най-после трябва да пристигне лостчето за темпомата оригиналдъ от стило Опкакване: Днес на работа ми спряха тока...
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X