Я кажете някакъв препарат за драскотини ,че имам на капака 2 страшно дълбоки и като погледна колата 1во тях виждам ..гледам по телевизията Scratch free за 69 лева нещо като коректор ,я предложете още нещо или ако някой е използвал този продукт ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Премахване на драскотини по капака
Collapse
X
-
Никой няма да се занимава да прелива капак.Нито пък ще ти вземе по-евтино. Даже мен ако питаш, тря6ва да е по-скъпо.Вместо тоя коректор за 69лв., си направи по твоя номер 6оя за 5лв. и мини с една четчица.Или направо го пре6оясисай - то къде 69лв. там и 100.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
И аз имам много драскотини, някои от които са дълбоки до грунд. Всичко без тавана ми е надрано. "Добросъвестни" съседи са ми "обиколили" колата с ключ. Няколко пъти...Та се чудя мога ли да мина без цялостно пребоядисване, защото не са малко парите, а и няма гаранция, че някой изрод няма пак да я надере.Идеи?п.с. Ползвам темата на колегата, но проблема ми е идентиченAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Интересна тема, по един много болен за мен въпрос. Моята също е с 4-5 драскотини до грунд и съм мислил много варианти, като най-добре знам, че е бояджия, но пусти пари все не стигат. Също така съм мислил да ми направят точна боя, като моята, ама те дълбоки и ще стане една....Не знам, как може да има такива хора/деца да мине и без да му мигне окото да ти съсипе колата.
Коментар
-
Nedra написа:Интересна тема, по един много болен за мен въпрос. Моята също е с 4-5 драскотини до грунд и съм мислил много варианти, като най-добре знам, че е бояджия, но пусти пари все не стигат. Също така съм мислил да ми направят точна боя, като моята, ама те дълбоки и ще стане една....Не знам, как може да има такива хора/деца да мине и без да му мигне окото да ти съсипе колата.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Истината е една: при дълбоки драскотини спасението е само в цялостно пребоядисване на съответния детайл. Всичко останало е компромис. И аз половин година се опитвах с разни моливи, вакси и полирания да залича драскотините по капака на моята кола, но няма как да стане. Нямам снимки преди, но имам след пребоядисването. Резултатът е идеален, все едно колата излиза от завода. И няма никаква разлика с калниците, просто перфектно.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар