Както си чаткам скайпа се затваря и при последващ опит за отваряне, нищо не се случва. Рестартирах, сложих най-новия скайп и нищо. Пак не иска да го отваря. В момента сканирам за вируси с Касперски, но едва ли ще има нещо. Какво може да се е случило и как да го оправя???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със Скайп - Изнервящ
Collapse
X
-
Re: Проблем със Скайп - Изнервящ
ThE_PuNiSHeR написа:Както си чаткам скайпа се затваря и при последващ опит за отваряне, нищо не се случва. Рестартирах, сложих най-новия скайп и нищо. Пак не иска да го отваря. В момента сканирам за вируси с Касперски, но едва ли ще има нещо. Какво може да се е случило и как да го оправя???
-
http://news.ibox.bg/news/id_886350286Ето наистина е проблем на системата.КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
Мен и без това ме изнервяше тая новата версия на скайп, и след като ми се затвори, го махнах и сложих версия 3.0. Тръгна и работи, но ми го няма списъка с потребителите, нито по-голяма част от данните ми в профила, вкл. и аватарната снимка.Интересното е, че същото се случи и на скайпа на телефона ми (Нокиа/Симбиан).Сам се рестартира, след което си работи, но в списъка ми няма никой.Дано да не ми изгубят базата с данни за потребителите, че бяха над 200...
Коментар
-
bubachko
Immortal написа:Дано да успея да си възстановя списъка от къщи, там на още 2 компютъра би трябвало да се пази някъде... даже на 3 места, че единия е с Линукс и Виндовс...Иначе ще ви помоля да ми пишете в скайп, за да ви добавя отново (за тези които преди ми бяха в листата - те си знаят ).
Коментар
-
Immortal написа:Дано да успея да си възстановя списъка от къщи, там на още 2 компютъра би трябвало да се пази някъде... даже на 3 места, че единия е с Линукс и Виндовс...Иначе ще ви помоля да ми пишете в скайп, за да ви добавя отново (за тези които преди ми бяха в листата - те си знаят ).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар