deadairplane написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карате ли на фарове през зимата?
Collapse
X
-
Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
-
Korun написа:deadairplane написа:westdogg написа:Имам един въпрос . Понеже фаровете ми не светят като не е запалена колата и аз не ги пипах и си я палех и гасех на фарове. Обаче един приятел ми каза, че така има голяма вероятност при паленето да ги гръмнат крушките. И аз почнах да си ги изключвам преди да загася колата и да ги пускам след като я запаля. Дали е вярно това което той ми каза?Fiat Uno 70SX
Коментар
-
@H8MEВъзможно е. Това означава, че или пада на напрежението не е толкова голям, че да изключат релетата или нямаш такива (силно се съмнявам в последното). Но така или иначе на моето Браво си гаснат.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
ilko-gd написа:В един ясен и слънчев ден, да не говорим през лятото ефекта от пуснати фарове за мен е минимален - това го казвам от лични впечатления. През лятото някой, който кара на фарове не ми прави някакво особено по-голямо впечатление, отколкото останалите.
Коментар
-
Immortal написа:ilko-gd написа:В един ясен и слънчев ден, да не говорим през лятото ефекта от пуснати фарове за мен е минимален - това го казвам от лични впечатления. През лятото някой, който кара на фарове не ми прави някакво особено по-голямо впечатление, отколкото останалите.N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар