Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой справил ли се е с черното меню на ИЕ 8?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    Оги, толкова ли държиш на Windows Classic темата?Написах "black menu ie 8" и от отворените първи 6-7 резултата останах с у6еждението, че този про6лем го има самона Windows Classic, ако е наистина така решението е ясно, просто сменяш темата.От друга страна, гледам че про6лема е поне от 2008г. което показва, че ако имаше решение този про6лем, досегаотдавна да се е появил.п.с. не си гу6и времето с видеокарти, ясно е, че не е от това.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

    Коментар


      #32
      ogi28b написа:
      Ти и сега нищо не си написал, което да е полезно за мен. От сутрин до вечер си мисля за W3-стандарта и кой го спазва, и кой - не... Изгубих една, а може би почти две минути, за да прочета колко съм прост (мазохист), след като съм задал въпрос. (Визирам подписа на ele) Не ме интересува кой браузър ви харесва на вас. Интересува ме дали и как може да се реши този проблем при ИЕ. Дори да ползвах Опера, Файърфокс или нещо друго - пак щях да задам този въпрос. ...
      Е вече, ще си позволя да се заям - все пак не видя отговор така ли???Махни КЛАСИК темата. Все пак сме в 2011г. , а не 1998, когато е писан Windows 98 и е имало класически изглед.W3 = www С други думи браузър, който изобщо не му пука какво му говори уеб страницата. За това ти се препоръча да го смениш. Това, че не ти харесва правописната проверка в Opera - изключи я. Както и да е, стигнал съм до извода, че обичаш да се забавляваш търсейки решения на проблеми, които другите хора нямат или не искат да има. Забавлявай се, както казват по форумите извън Бг. (Have fun!)
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

      Коментар


        #33
        Това НЕ Е решение на проблема Край на темата! Аз просто не мога да повярвам, че 10 пъти казах, че питам за точно решение на точно конкретен проблем и въпреки всичко ми се предлагат всевъзможни ДРУГИ варианти. То не беше смяна на браузъра, на темата, на Уина сигурно... Лаптопа да сменя ли? За който не е чел темата - да се върне и да си прочете какви проблеми съм срещнал с Операта. За тях решението също ли е смяна на браузъра? Благодаря за съветите на тези, които предложиха точни варианти за решение, въпреки че не помогнаха, или поне предположиха на какво може да се дължи. Поне беше по темата. Ето как завършва водещият пост на тази тема:
        ogi28b написа:
        Предпочитам само сериозни отговори на въпроса: Има ли начин да се оправи този проблем веднъж завинаги?

        Коментар


          #34
          Ако не си пробвал все още: http://answers.microsoft.com/en-us/i...df532857Има повече от едно решение на проблема и някои доста сложни като изпълнение
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

          Коментар

          Working...
          X