Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой справил ли се е с черното меню на ИЕ 8?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

trace написа:
    Никога не съм имал такъв про6лем, ето и сега как е при мен:http://photo-zona.net/images/user315...PGОткъде го дръпна тоя ИЕ8 ?Ако си е с Уиндоус-а, откъде го дръпна пък него?И много странен скин на Уиндоус-а - все едно е Win98.
    8-цата си дойде с автоматичните ъпдейти, а Уин-ът е един, който е много стара версия, която ползвах на предишния дом. комп, без да е имало каквито и да е необичайности. Този Уин си е теглил винаги всички ъпдейти, и се чудя дали пък в някой от тях не е имало нещо скрито... На служебния компютър обаче е инсталирана друга версия на Уин ХП, с вграден СП3, на български език. Т.е. - при две различни версии на Уин-а - проблемът е наличен. Все пак се оказа, че има и по-нова версия на видео-драйвера, изтеглих го, инсталирах го, и засега изглежда наред. Но изглеждаше наред и при всеки друг съвет, който бях опитвал. Винаги работи няколко дни, и се прецаква, ей така без каквато и да е видима причина. trace - това е темата "Windows Classic". Единственото сигурно е, че конфликт има само когато се използва тази тема.

Коментар

Първо, съжалявам за спама, Оги!Спомнями си, че преди мнооого време, когато всички все още бяха с Уин98, че и аз съм имал подобен проблем с ИЕ, но това беше много тдавна, а между платформите няма нищо общо. И според последният ти пост изглежда, че проблемът е с темите, не с ИЕ...

Коментар

Не става нещо с другите бровсери - Хром и Опера нещо не се справят нормално с таговете в тази платформа. Някой да използва Макстон?Иначе откакто качих последния драйвер за видеото, работи нормално, но и друг път е имало периоди от по няколко безпроблемни дни.

Коментар

Май десетина дни поработи нормално. Одеве си го ползвах съвсем нормално, после го ползвах малко навън, на батерия, сега включвам и... менюто - черно. Така че и с най-най-ултра-новия драйвер за видеокартата - същата работа. Макстона има пък някакъв бъг с превключването на езиците в Уин ХП... абе няма нормален браузър и това си е!

Коментар

ogi28b написа:
            Май десетина дни поработи нормално. Одеве си го ползвах съвсем нормално, после го ползвах малко навън, на батерия, сега включвам и... менюто - черно. Така че и с най-най-ултра-новия драйвер за видеокартата - същата работа. Макстона има пък някакъв бъг с превключването на езиците в Уин ХП... абе няма нормален браузър и това си е!
            Лисицата ... :P
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

От доста години се занимавам с компютри софтуер и хардуер- това ми е работата, до сега такова нещо не съм виждал, дане би да е от WGA-то ...нещо пододобно като при десктопа когато windos-а не минава валидация ... да не е от кофти кракове и валидатори... и аз съм от Сф. и може да се видим с лаптопа да го погледна ...току виж някой от мите хапчета помогнат
              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Не е от това. И на съвсем легален Windows се появява.
                Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93

Коментар

veselin10 - виж го - в гугъл напиши "black menu ie 8". Ще я видя тая лисица, но кой знае какво крие и тя...Всъщност за какво ти е гугъл, ето го в оригинал:
                  Прикачени файлове

Коментар

Мъча се половин ден да го изкарам това черно меню и не се получава. Д ане би да качваш някакви допълнителни теми или скинове?
                    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

То не се "изкарва", или поне аз не го правя нарочно. Ако правя нещо, то не е умишлено и все още не мога да разбера на какво би могло да се дължи. Интересно е, че най-различни методи за лечение са предложени, всеки от тях работи, но за кратко. Сега погледнах версията на служебния компютър: ИЕ 8.0.6001.18702Win XP SP3 - 5.1.2600, с всички обновявания. Може и с някое от тях да е свързано. На служебния вчера му сложихме една карта ГФ МХ-440 (8Х), с най-нов драйвер, свален от сайта на НеВидиа - същата работа.

Коментар

ogi28b написа:
                        ГФ МХ-440 (8Х)
                        Леле, къде я намерихте? Че и работеща? Това е нещо като Ритмо Абарт на видео картите, предполагам, че вече има колекционерска стойност.
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                          ogi28b написа:
                          ГФ МХ-440 (8Х)
                          Леле, къде я намерихте? Че и работеща? Това е нещо като Ритмо Абарт на видео картите, предполагам, че вече има колекционерска стойност.
                          Стига бе! Единия от настолните ми и той е с такава. Нищо й няма на картата.

Коментар

Аз използвам AvantBrowser, който си е една надстройка на ИЕ. По подразбиране е доста шарен и пълен с ненужни допълнения, но от настройките всичко може да се ореже и съм предоволен.
                            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

ogi28b написа:
                              Извинявай, бях решил да не пиша изобщо в темата ти, но Макстон си е елементарна "кожа" за Експлодер-а. Неколцината спамери тук те попитаха УЧТИВО защо мъчиш себе си и нас с браузър, който не е чувал за W3 стандарти, но явно си упорит. Най-лесното и елегантно решение е да превключиш темата да не е "Windows Classic", щото IE8 Не е писан за Windows XP, а основно за глиста и Windows 7, които нямат такива остарели графични визии. Възможно е изобщо никой да не се е светнал, че все още има хора, които искат да работят, а не да им е шарено.Опера е бърза, но също е далеч от W3 стандарта. Най-стандартизираният браузър е Firefox, но пък е тежък при повече от 10 таба. Реално и аз не предлагам решение, а само спамя..., но явно ти си мазохист ---------------- легенда:глиста = Windows Vistaексплодер = explorer
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ти и сега нищо не си написал, което да е полезно за мен. От сутрин до вечер си мисля за W3-стандарта и кой го спазва, и кой - не... Изгубих една, а може би почти две минути, за да прочета колко съм прост (мазохист), след като съм задал въпрос. (Визирам подписа на ele) Не ме интересува кой браузър ви харесва на вас. Интересува ме дали и как може да се реши този проблем при ИЕ. Дори да ползвах Опера, Файърфокс или нещо друго - пак щях да задам този въпрос. Като си купя Лексус ИС 220-Д и имам проблем с Фиата - пак ще задам въпрос как да си оправя Фиата, нищо че карам Лексуса. Видеокартата е подарък от един високоуважаван член на форума. Затова и преди време питах дали е съвместима с гнездо AGP 4x. Сложих я, защото другата - Radeon 7000 - не работеше нормално, някак си картината трепереше наляво надясно с нея, като графика на сеизмограф изглеждаше в края.

Коментар

Working...
                                X