trace написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой справил ли се е с черното меню на ИЕ 8?
Collapse
X
-
-
Humppa
Първо, съжалявам за спама, Оги!Спомнями си, че преди мнооого време, когато всички все още бяха с Уин98, че и аз съм имал подобен проблем с ИЕ, но това беше много тдавна, а между платформите няма нищо общо. И според последният ти пост изглежда, че проблемът е с темите, не с ИЕ...
Коментар
-
Май десетина дни поработи нормално. Одеве си го ползвах съвсем нормално, после го ползвах малко навън, на батерия, сега включвам и... менюто - черно. Така че и с най-най-ултра-новия драйвер за видеокартата - същата работа. Макстона има пък някакъв бъг с превключването на езиците в Уин ХП... абе няма нормален браузър и това си е!
Коментар
-
ogi28b написа:Май десетина дни поработи нормално. Одеве си го ползвах съвсем нормално, после го ползвах малко навън, на батерия, сега включвам и... менюто - черно. Така че и с най-най-ултра-новия драйвер за видеокартата - същата работа. Макстона има пък някакъв бъг с превключването на езиците в Уин ХП... абе няма нормален браузър и това си е!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
От доста години се занимавам с компютри софтуер и хардуер- това ми е работата, до сега такова нещо не съм виждал, дане би да е от WGA-то ...нещо пододобно като при десктопа когато windos-а не минава валидация ... да не е от кофти кракове и валидатори... и аз съм от Сф. и може да се видим с лаптопа да го погледна ...току виж някой от мите хапчета помогнатNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
То не се "изкарва", или поне аз не го правя нарочно. Ако правя нещо, то не е умишлено и все още не мога да разбера на какво би могло да се дължи. Интересно е, че най-различни методи за лечение са предложени, всеки от тях работи, но за кратко. Сега погледнах версията на служебния компютър: ИЕ 8.0.6001.18702Win XP SP3 - 5.1.2600, с всички обновявания. Може и с някое от тях да е свързано. На служебния вчера му сложихме една карта ГФ МХ-440 (8Х), с най-нов драйвер, свален от сайта на НеВидиа - същата работа.
Коментар
-
ogi28b написа:Май десетина дни поработи нормално. Одеве си го ползвах съвсем нормално, после го ползвах малко навън, на батерия, сега включвам и... менюто - черно. Така че и с най-най-ултра-новия драйвер за видеокартата - същата работа. Макстона има пък някакъв бъг с превключването на езиците в Уин ХП... абе няма нормален браузър и това си е!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ти и сега нищо не си написал, което да е полезно за мен. От сутрин до вечер си мисля за W3-стандарта и кой го спазва, и кой - не... Изгубих една, а може би почти две минути, за да прочета колко съм прост (мазохист), след като съм задал въпрос. (Визирам подписа на ele) Не ме интересува кой браузър ви харесва на вас. Интересува ме дали и как може да се реши този проблем при ИЕ. Дори да ползвах Опера, Файърфокс или нещо друго - пак щях да задам този въпрос. Като си купя Лексус ИС 220-Д и имам проблем с Фиата - пак ще задам въпрос как да си оправя Фиата, нищо че карам Лексуса. Видеокартата е подарък от един високоуважаван член на форума. Затова и преди време питах дали е съвместима с гнездо AGP 4x. Сложих я, защото другата - Radeon 7000 - не работеше нормално, някак си картината трепереше наляво надясно с нея, като графика на сеизмограф изглеждаше в края.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар