Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за днешните събития при Джамията?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nai7 написа:
    Сега ще скочат веднага срещу теб,едва ли на безсмъртния ще му е приятно да има за зет Мюмюн.Ама той е много толерантен и няма да има проблеми,едва ли ако се молят на 100-200 м от дома му ще му е приятно,ама нищо той е толерантен.
    Всъщност вече ти отговориха вместо мен, но щом си ме споменал - лично да ти отговоря и аз:Ако някога имам дъщеря (дано), бих предпочел зет ми да се казва Мюмюн и да е Човек, който обича и се отнася с любов към дъщеря ми, отколкото да се казва Иван и да я пребива всяка сутрин за "добро утро".Винаги съм казвал, и пак ще го кажа - първо сме ЧОВЕЦИ и след това сме Българи и християни (или каквито сме там, аз лично съм деист по убеждения и християнин по наследство).Ако някой слага Българщината или религията пред Човечността - за мен той НЕ Е Човек. Точка.

Коментар

Immortal написа:
      Всъщност вече ти отговориха вместо мен, но щом си ме споменал - лично да ти отговоря и аз:Ако някога имам дъщеря (дано), бих предпочел зет ми да се казва Мюмюн и да е Човек, който обича и се отнася с любов към дъщеря ми, отколкото да се казва Иван и да я пребива всяка сутрин за "добро утро".Винаги съм казвал, и пак ще го кажа - първо сме ЧОВЕЦИ и след това сме Българи и християни (или каквито сме там, аз лично съм деист по убеждения и християнин по наследство).Ако някой слага Българщината или религията пред Човечността - за мен той НЕ Е Човек. Точка.
      Подписвам се и аз под горното!Всичко друго е избиване на комплекс за малоценност и незначителност.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ммм въпроси с повишена трудност...не съм теолог... Страната е доста голяма горе долу 10 пъти и с територия и жители по голяма от БГ и има много различни хора различни религии различни етноси различни култури и т.н. Пропорционално на калабалъка се случват и инцидентите ...познавам много *смесени* семейства колеги приятели комшии (смесени предимно от към етнос не вяра) а един наш братовчет се ожени за чешкиня от 10 години си живеят имат и дете, проблеми доколкото знам нямат...има и консервативни хора разбирасе...чуват се от време на време (много рядко) гореспоменатите убийства но това мисля че може да се обясни само с нивото на образованост и човечност...миналата година имаше убийство на една арменка от страна на брат и че искаше да се омъжи за мохамеданин например и то в центъра на истанбул...
        petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Immortal написа:
          nai7 написа:
          Сега ще скочат веднага срещу теб,едва ли на безсмъртния ще му е приятно да има за зет Мюмюн.Ама той е много толерантен и няма да има проблеми,едва ли ако се молят на 100-200 м от дома му ще му е приятно,ама нищо той е толерантен.
          Хахаха чакай малко сега,ама ако я прибивал Иван,а Мюмюн я обичал.Пак започваме със АКО,значи нито Иван я прибива нито Мюмюн ко прайм тогава.Абе не мооа ги мисля ф....... на мен не са ми,както и да е.

Коментар

http://www.vbox7.com/play:c4ef807b#commentTopПромивката на мозъци е страшна...Горките хора, как ги използват благодарение на тяхната изостаналост и необразованост.Между другото имам приятелка от турски произход, която въпреки разприте с баща й се ожени за българин, но все пак е от Русе, не от Мадан!
            Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Само като видях логото на СКАТ задворих браузера. Тая телевизия не става и за кабеларка, камо ли да национална телевизия, за каквато уж се представя.Преди години имаше едно предаване "Сигнално жълто", което беше върха на простотията. Оплюваха т.нар. VIP персони, но водещата не се бе поглеждала да види торбичките на алкохолик под очите си. Да не говорим за сричащите новинари и водеши с IQ под 20!
              Няма начин да няма начин!

Коментар

По друга телевизия не съм видял репортажи за населението по родопите, така че не мисля, че най-важното в случая е логото на телевизията
                Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

[/quote]Хахаха чакай малко сега,ама ако я прибивал Иван,а Мюмюн я обичал.Пак започваме със АКО,значи нито Иван я прибива нито Мюмюн ко прайм тогава.Абе не мооа ги мисля ф....... на мен не са ми,както и да е.[/quote] Приятелю приятелю оставихме всичко настрани нямаме си работа и си търсим аз българка ти туркиня или други конфигурации :D бе хайде не разбирай горе писаното от към обратната страна... нито аз нито колегите от форума които ги познавам лично сигурно неса мислили за подобни зетове снахи и т.н... Лично много уважавам родолюбивите и патриотите и мисля че всеки нормален човек ще се стреми да избере по инстинкт съпруг или съпруга от своя етнос/вяра зада съхрани идентичността на бъдещите си поколения ,не виждам нищо лошо в това...Но живота несе знае какво ще ти поднесе...може и да ти се случи нещо което не е прието от обществото за нормално ...Точно тогава на преден план идва зрелостта,разума,толерантността ...което е право на всички хора по света...Уважавам и националистите всеки има правото да си изказва мненията убежденията със словата си но не и шовинистично настроените които са готови на всякакво насилие...независимо от кой етнос народ или вяра ...насилието поражда само насилие...
                  petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Коментар

nikolovvd написа:
                      Само като видях логото на СКАТ задворих браузера. Тая телевизия не става и за кабеларка, камо ли да национална телевизия, за каквато уж се представя.
                      Колега, изгледай го филма
                      Alfa 159 SW 2.4 Ti
                      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Няма за какво да го гледаме.Това е простотия.Изкарват го че има райони в който има 90% турско население, а останалите 5 6 баби са тормозени, което не е вярно.Всичко е супер, няма такива работи, даже и турското робско е било измислено, не е било робство, а доброволно съжителство или по скоро гостуване.Расисти такива
                        КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

Имало е само турско присъствие. Така пише в новите учебници по история. Наглост и безобразие.Има ли нужда да обяснявам, че огромна част от младото поколение ще израстне с мисълта, че наистина е имало само турско присъствие...ми то и сега има турско присъствие. Ще излезе накрая, че преди не е имало никакви проблеми, а ние "лошите" българи сме скочили на бой и сме ги убивали "горките" турци... Хуни и варвари ще ни изкарат едва ли не. Хайде да си имаме уважението.По принцип не взимам ничия страна по темата. За мен истината винаги и за всичко е в златната среда, но турското присъствие в учебниците ме вади извън кожата ми, което е много далеч от истината и е далеч от философията ми за златната среда. Затова и пиша, защото искам да насоча вниманието и към тази манипулация, която определно е на много високо ниво. А това с простотията около тъпата джамия е просто експеримент докъде е стигнала поносимостта и търпимостта на хората. Грозно, но факт.
                          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

stefaka222 написа:
                            Няма за какво да го гледаме.Това е простотия.Изкарват го че има райони в който има 90% турско население, а останалите 5 6 баби са тормозени, което не е вярно.Всичко е супер, няма такива работи, даже и турското робско е било измислено, не е било робство, а доброволно съжителство или по скоро гостуване.Расисти такива
                            Значи да ги зачертваме тези 500 г и хората дето са умирали да ги пишем загинали по невнимание.Ако това дето си го написал е сериозно аааааааа няма да продължа по нататък.Това за учебниците е пълна глупост,значи само са присъствали а празнуваме 3 Март.По добре да го зачеркваме този празник и да не е освобождаване а доброволно напускане на съседите.

Коментар

Хаха, стига бе, не си ли чел и предишните мнения на колегата? Представяш ли си това, дето е писал да беше сериозно написано? Аз тамън щях да драсна, че не са ни гостували, а са присъствали, ама Слави ме изпревари. Май трябва да зачеркнем и всички празници свързани с Освобождението и да си празнуваме 1396-та като начало на гостоприемството. 615 години от гостоприемното посрещане се навършват тази година. Супер. Това с кръвния данък всъщност е било доброволно - бебетата като се родят, ги питат - какъв искаш да станеш като пораснеш? - Еничар!

Коментар

Eх, като си спомня, че през 1396 година в Германия в малкото селце Мюнхен са постоили известната бирария или кръчма по нашенски - Льовенбрее.
                                gamma написа:
                                nikolovvd написа:
                                Само като видях логото на СКАТ задворих браузера. Тая телевизия не става и за кабеларка, камо ли да национална телевизия, за каквато уж се представя.
                                Колега, изгледай го филма
                                Гледал съм го отдавна и се чудех дали няма да ме бият вкъщи, ако така си монтирам DVD-тата от семейните клипове.Филма е правен от селектирани мнения и дори си мисля, че оператора и журналиста са правили провокации, за да запишат така нужните им настроения, дори въпросите им са специално подбрани и провокативни.
                                Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
                                X