Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за днешните събития при Джамията?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Провокациите са само в главите ви.По-скоро е провокация предварително организирания митинг точно пред джамията, точно по време на петъчната молитва.Борба с исляма трябва да има, но на съвсем друго ниво и по друг начин. Не чрез конфликти с молещи се мюсюлмани.

Коментар

stefaka222 написа:
      Успокойте се малко стига с политиката.Отклоняваме се от молещите се ВЪВ джамията който незнаино защо бяха постлали центъра с килими и се молеха на тротоара вместо в джамията или поне в двора, това си е един вид провокация.
      прав си с политиката...в ежедневието (само за информация) в република Турция не се наблюдават подобни гледки защото има достатъчно джамии за молещите се...но 2 пъти в годината на религиозните празници рамазан и курбан молитвата се прави от почти цялото мъжко население и в големите градове особенно поради недостиг на място се моли и извън оградата даже на килими ...нямам представа за джамията в София ..сигурно е подобно ,иначе ако е с цел провокация това го няма в религията ислям ...провокация ,омраза,непоносимост,убийство,клюка са от най големите грехове ...а за самоотбраната кой може да каже че е престъпление или грях...
      petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Що не вземете да се образовате малко и да видите какво става в Италия. http://europe.actualno.com/news_347054.htmlТочно понеже сте хора които могат да кажат: Ами аз канал 1 не гледам и новините не ми пречат, за тва ще потъва България все повече. Ами и аз Канал 1 не гледам, но тва няма никакво значение. Всеки си гледа дворечето нали и си гледа него си, тъпия бг манталитет. Много ми е интересно ако вие живеехте точно до джамията и по няколко пъти на ден разни се гъзят по килими в центъра на София под звуците на маанета и крещят един е алах дали нямаше да ви пречи...ама не вие нямате проблема на хората около джамията.Затова аз подкрепям напълно протеста на ПП АТАКА и на всички православни, истинни българи, които не на приказки, а по дела изискват спиране на озвучителните устройства на минаретата на джамиите в България! Защото ние, православните християни, не налагаме с високоговорители на никого своя Господ и Бог Иисус Христос. На никого не крещим своят "Символ на Вярата". Никого не задължаваме да ходи на молитва в храма Божий. Ничия свободна човешка воля не принуждаваме да приеме нашата вяра!Всеки има право на избор, но нека не пречи на другите!
        Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

и ти си прав приятелю ...*без слово ...* но с камбана се прави същото в много държави по света включително и центъра на истанбул...и един друг индивид атеист ако се оплаче от камбаната че му чука на главата кво ще правиш...Турция е светска държава и законите са еднакви за всички религии и граждани ...А Берлускони и Саркози хич да не говорят за хуманитарност религия тва онова...действията им са на яве...
          petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Nocturne) написа:
            Що не вземете да се образовате малко и да видите какво става в Италия. http://europe.actualno.com/news_347054.htmlТочно понеже сте хора които могат да кажат: Ами аз канал 1 не гледам и новините не ми пречат, за тва ще потъва България все повече. Ами и аз Канал 1 не гледам, но тва няма никакво значение. Всеки си гледа дворечето нали и си гледа него си, тъпия бг манталитет. Много ми е интересно ако вие живеехте точно до джамията и по няколко пъти на ден разни се гъзят по килими в центъра на София под звуците на маанета и крещят един е алах дали нямаше да ви пречи...ама не вие нямате проблема на хората около джамията.Затова аз подкрепям напълно протеста на ПП АТАКА и на всички православни, истинни българи, които не на приказки, а по дела изискват спиране на озвучителните устройства на минаретата на джамиите в България! Защото ние, православните християни, не налагаме с високоговорители на никого своя Господ и Бог Иисус Христос. На никого не крещим своят "Символ на Вярата". Никого не задължаваме да ходи на молитва в храма Божий. Ничия свободна човешка воля не принуждаваме да приеме нашата вяра!Всеки има право на избор, но нека не пречи на другите!
            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

До колкото съм информирана в София е забранено използването на високоговорители, освен за мероприятия. Това го четох преди няколко години, но и тогава джамията си имаше високоговорител и си беше в нарушение, ама ... ама!С останалото не съм много запозната - едните вадят доказателства, но и Сидеров извади видео, което хич не е в полза на другата страна....
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Не знам какви сте родолюбци, българи, славИАни (ужас)..., но когато се опиташ да напишеш нещо умно, а то е пълно с грешки, много олеква, става смешно. Конкретно за екшъна пред джамията, намирам го за буря в чаша вода, за нещо маловажно. По простата причина, че религията е глупост и всичко, свързано с нея, е маловажно и несъществено. Единствените реални последствия ще бъдат за онази мацка от "Атака", на която ще й остане белег.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Мястото на една депутатка не е на лумпенизиран провокативен митинг срещу мирно практикуващи вярата си хора. Да ѝ е за урок белега.Снейк, и на мен много ми се ще да не се обръща толкова внимание на религията, но точно такива "бури в чаша с вода" се оказват камъчето, което се търкулва надолу към пропастта и повлича всички нас. И събитията в Косово започнаха с един най-обикновен доклад на "учените" от Сръбската академия на науките... Тия неща, Венко, не са маловажни, защото лумпени има от двете страни (ако сме от две страни всъщност, аз не смятам така). Не ми се ще да си помислям до къде може да стигнем.Ето дотук, например (всички кадри са от последните войни в Хърватска и Босна):КАДРИТЕ НЕ СА ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ СЪРЦА, НО СИЛНО ПРЕПОРЪЧВАМ ВСИЧКИ ДА ГИ ВИДЯТ!http://1.bp.blogspot.com/_jbXVoGqXCJ...00/croatia.JPGhttp://www.savekosova.org/images/Cro...91%20-%201.jpghttp://www.freewebs.com/index44/war_crimes.jpghttp://www.juliagorin.com/images/croatia/Borovo6.jpghttp://www.photoarts.com/haviv/bosnia/image/feet.jpeghttp://www.click4information.net/wp-...srebrenica.jpg

Коментар

А някои знае ли наистина как точно се стигна до тези събития в Сърбия.А не само да се намеква че чалмата може да си прави каквото иска защото ако се противим ще стане и у нас така.Факт е че по целият свят където има предимно ислямисти е размирно поле, а защо все в арабските държави ?Май войната си им е в кръвта.
                    КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

Аз не знам точно какво е станало пред джамията. Но съм напълно съгласен с един коментар в днешния брой на "24 часа": ако покрай теб минат фенове на ЦСКА и ти започнеш да скандираш "Чорбари, прасета...", ще ти се случи нещо болезнено, с абсолютна сигурност. Така и с "Атака". Не им е било там мястото, вероятно са търсили провокация и стълкновение, получили са ги. Целта е ясна - наближават избори.И на мен не ми харесва мъже с бради да се молят на килимчета в центъра на София, но това няма никакво значение: правят го мирно и законно и никой няма право да ги провокира и обижда.И все пак смятам, че това е буря в чаша вода. Свидетел съм на "възродителния процес", бил съм на студентска бригада през 1988 г. в региона на Исперих (лагер Ахинора в местността Дебир баба). Лагерът ни се пазеше от въоръжена охрана. Въпреки охраната и забраните си контактувахме с местните и нищо страшно не ни се случи: нито ни отровиха, нито ни заколиха, нито изнасилиха някое момиче. А тогава обстановката наистина беше много напрегната и нагнетена - по съвсем изкуствен начин! Мисля, че такива страшни сценарии са немислими в България.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Какво мислите за днешните събития при Джамията?

Колеги , не трябва да се правят паралели между бивша Югославия и нашата татковина .Нещата са коренно различни : Югославия наследи враждите между хървати и мюсулмани от една страна и сърби от друга , наслоили се вследствие на Втората Световна Война . Техните мюсулмани апропо са си хървати и сърби .Познавам албанка родена и отраснала в Албания , която съвсем неласкаво се изказва за сънародниците си в Косово и Македония. Въпроса е да не се поддаваме на провокации .И аз бях на бригада през 1989 г. и отчетохме колосални добиви - не се бяхме научили да крадем .
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

ако пък гледаме точно Италия...същите диваци като нас са
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Immortal написа:
                            Провокациите са само в главите ви.По-скоро е провокация предварително организирания митинг точно пред джамията, точно по време на петъчната молитва.Борба с исляма трябва да има, но на съвсем друго ниво и по друг начин. Не чрез конфликти с молещи се мюсюлмани.
                            И кво да правим сега,можеш ли да ми кажеш защо не се молят вътре,а са изкарли тонколоните отвън.Това според теб не е ли провокация?И какви глупости дърдориш,какъв е начина?

Коментар

Някой даде ли обосновани доводи както аз се опитах да дам с новините? Или само се повтарят сранетата на Волен... Мислете с главите си бе хора. Ама баща ми някога казваше "Ти го кръщаваш, то си пърди във водата". Патриоти - с това ли се мери патриотизма - кой колко мразиш. И въпроса ми - имат ли прави другите нации да постъпват така с българите - ако си набожен (всички атакистчета забелязах че са много набожни), и се прекръстиш на улицата - да ти счупят пръстите?
                              Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
                              ----------------------------
                              Ignorance is a bliss

Коментар

vvvasilev написа:
                                Някой даде ли обосновани доводи както аз се опитах да дам с новините? Или само се повтарят сранетата на Волен... Мислете с главите си бе хора. Ама баща ми някога казваше "Ти го кръщаваш, то си пърди във водата". Патриоти - с това ли се мери патриотизма - кой колко мразиш. И въпроса ми - имат ли прави другите нации да постъпват така с българите - ако си набожен (всички атакистчета забелязах че са много набожни), и се прекръстиш на улицата - да ти счупят пръстите?
                                Лелелееле какво пишеш ти бре колега.Нещо не ми се нрави написаното от теб.Не искам да ставам по подробен.

Коментар

Working...
                                X