луд или просто актьор:http://dnes.dir.bg/news/volen-sidero...a-8680299?nt=9
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за днешните събития при Джамията?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ако Бойко Борисов и неговото мнозинство в парламента, не свалят имунитета на Волен Сидеров и не го подведат под наказателна отговорност за разпалване на междуетнически конфликти и за действия против мира и престъпления, подкопаващи устоите на държавата, значи тихомълком го подкрепят в тези му престъпни действия.Партия "Атака" трябва да бъде забранена като противоконституционна партия, по члена забраняваш етническите партии в България. Със своите си действия тя доказва, че е една етническа партия само на един етнос в страната, бил той и на мнозинството. (Същото се отнася и за ДПС, между другото, да не си помислите, че ги защитавам тях).
Коментар
-
Е заради такива като вас България няма да се оправи, пълно стадо сте. Волен бил луд, скоро ще сме малцинство в собствената си държава тва ясно ли ви е? Който и да дойде, каквото и да прави тъпия български народ ще го оплюе. Правят се акции срещу престъпници и сички грачат как им се нарушавали правата-ако нищо не се прави само ще лаете как няма полиция и сме мутренска държава, като се прави нещо почва да ни става жал за разни бандити?Разни резняци изкарват килими в центъра на София и се кланят на Алах-ние защитаваме тях нали. Нямате капка самочувствие и достойнство за тва ще сме подлога на Европа и на САЩ, щото тука ние всичко позволяваме. Не САЩ, ние сме страна на на ’’неограничените възможности’’ щото тука всеки прави каквото си иска и е пълна анархия, а когато се появи един истински мъж дето не го е страх от нищо и се бори с всички и всичко, се изкарва луд. Да луд е да рискува живота си на улицата и да говори срещу ’’президента Гоце’’ заради такива като вас. Гласувайте си там за БСП и СДС през 4 години и псувайте от кревата в къщи Волен докато изживеете мизерния си живот.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Подкрепям Волен не точно за случая пред джамията а за идеалите му .Българина трябва да не бъде малцинсво в собсвената му държава .Преди дни бивш военен простреля циганин в крака за да защити дома си от зачестелите кражби.Циганина на свобода а българина под съд .Преди година пенсиониран инжинер пуска ток на вътрешна ограда влиза циганина поиграл кючек под напрежение и сега българина излижава присъда .Ако няма такива като Волен ще дойдат и от къщите ще ни изкарат.А относно джамиите това мрънкане по няколко пъти на ден много дразни ,да си изпочядват религията ама защо трябва да мрънкат на високо говорители.Все пак живеем в славианска държава ,и милиони наши пра деди са дали живота си заради това което вие сега оправдавате и считате за нормално. Но кажи, какво да права,кат’ ма си, майко, родиласъс сърце мъжко, юнашко,та сърце, майко, не траеда гледа турчин, че беснейнад бащино ми огнище;там, дето аз съм пораснали първо мляко засукалFIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Волен... национални интереси... :D Ужас. Някой чел ли е политическа програма на Атака? Целите им? Икономически мерки? Или давай - щом плюе по турците - той е наш. Какво подкрепят тия хлапетии покрай него? Разбират им гагите от политика и икономика.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
И да разбирам, че подкрепяш да се започне лов на вещици, национализация, изолиране от всякакви възможни чужди инвестиции освен руските? Да разбирам, че подкрепяш да се отменят новините на турски, да се забрани ДПС, да се конфронтираме с Турция, да изземем човешките права на 10% българско население? Да разбирам, че за теб хора като Слваи Бинев са елита който трябва да изгради политическа класа? Какво по-точно прочете от нея и къде? Какво разбра като я прочете in a nutshell? Ако това по-горното те привлича - има нагледен пример. Казва се Северна Корея, управляване вече от един самовлюбен и самозабравил се диктатор, управляващ със страх и насилие. Хайде сега ми обясни какво точно защитаваш? Защо си станал малцинство? Със насилие ще започнеш да избиваш турци за да станеш пак мнозинство ли? Или ще ги изселваш?Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
Ignorance is a bliss
Коментар
-
vvvasilev написа:И да разбирам, че подкрепяш да се започне лов на вещици, национализация, изолиране от всякакви възможни чужди инвестиции освен руските? Да разбирам, че подкрепяш да се отменят новините на турски, да се забрани ДПС, да се конфронтираме с Турция, да изземем човешките права на 10% българско население? Да разбирам, че за теб хора като Слваи Бинев са елита който трябва да изгради политическа класа? Какво по-точно прочете от нея и къде? Какво разбра като я прочете in a nutshell? Ако това по-горното те привлича - има нагледен пример. Казва се Северна Корея, управляване вече от един самовлюбен и самозабравил се диктатор, управляващ със страх и насилие. Хайде сега ми обясни какво точно защитаваш? Защо си станал малцинство? Със насилие ще започнеш да избиваш турци за да станеш пак мнозинство ли? Или ще ги изселваш?Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
мда... дай на народа хляб и зрелища. Явно формулата още върши работа. Да, аз съм свободен - правя каквото си поискам. Незнам на колко си години, но аз съм живял във времето на силните ръце. И да ти кажа не беше никак смешно. Нито романтично.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
Ignorance is a bliss
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар