Оправдавам донякъде, че някои колеги не вярват на филма. Наистина някои от репортажите, които са заснети, са прекалено стряскащи и скандални и съвсем разбираемо е че ни се иска да не са верни...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за днешните събития при Джамията?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nikolovvd написа:Eх, като си спомня, че през 1396 година в Германия в малкото селце Мюнхен са постоили известната бирария или кръчма по нашенски - Льовенбрее.gamma написа:nikolovvd написа:Само като видях логото на СКАТ задворих браузера. Тая телевизия не става и за кабеларка, камо ли да национална телевизия, за каквато уж се представя.
Коментар
-
nai7 написа:stefaka222 написа:Няма за какво да го гледаме.Това е простотия.Изкарват го че има райони в който има 90% турско население, а останалите 5 6 баби са тормозени, което не е вярно.Всичко е супер, няма такива работи, даже и турското робско е било измислено, не е било робство, а доброволно съжителство или по скоро гостуване.Расисти такиваНе всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Ники ме подсети за една аналогия:През втората световна война, германците са избили близо 40 милиона руснаци.Имат ли причина руснаците да мразят германците?!?Виновен ли е обикновения германски войник за ужасите, които е причинил по заповед от Хитлер?!? Имат ли причина днешния руснак да ненавижда днешния германец?
Коментар
-
Immortal написа:Ники ме подсети за една аналогия:През втората световна война, германците са избили близо 40 милиона руснаци.Имат ли причина руснаците да мразят германците?!?Виновен ли е обикновения германски войник за ужасите, които е причинил по заповед от Хитлер?!? Имат ли причина днешния руснак да ненавижда днешния германец?Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Защо през 10 мнения се връщаме на робството не мога да разбера? Този въпрос май се разясни вече. Сега актуалният въпрос е има ли целенасочено и умишлено турцизиране на определени райони или няма? И не говоря за преди 130 години, а за настоящия момент, 2011 година, днес, дори сега, през минутите когато четете самата тема!Fiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
Снощи гледах речта по случаи 2юни и много силно ми направи впечатление, че се говореше постоянно за робство, възстания, освобождение, но един път не чух да кажат от какво сме се освободили и за какво се е борил Ботев.На трети март президента внимателно спомена Османско робство, за да не каже Турско и да излезе едва ли не политически скандал, снощи не чух дори и османско робство да споменават.Колкото и да отричаме има проблем и то сериозен от неадекватна преценка и бягане на отговорност, оставят се умишлено някои етноси да са по свободни било то да се молят с килими по центъра или да си създават гета по крайните квартали който си озаконяват след това, разбира се и за избори се използва това, но не можем да отречем, че се допускат някои нередности и когато някой се изкаже или възмути против това, да го изкарват ксенофоб и расист.Не мразя циганите или Турците но начина им на живот на някои ме дразни защото ме засяга и мен, имам познати цигани с който си имам приказка без омраза, имам и турци познати и с тях си имаме приказка без да се мразим.Дразня се че нарочно се правят провокации с които се нагнетява омраза и напрежение и ни изкарват нетолерантен народ.Е щом живеем с толко етноси без да има безредици значи сме толерантни, разбирасе без да споменавам единичните инциденти който не са на етническа основа но се изкарват като такива.Хайде да спрем да си затваряме очите.КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
stefaka222 написа:На трети март президента внимателно спомена Османско робство, за да не каже Турско и да излезе едва ли не политически скандал.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
stefaka222 написа:Дразня се че нарочно се правят провокации с които се нагнетява омраза и напрежение и ни изкарват нетолерантен народ.Е щом живеем с толко етноси без да има безредици значи сме толерантни, разбирасе без да споменавам единичните инциденти който не са на етническа основа но се изкарват като такива.Хайде да спрем да си затваряме очите.
Коментар
-
Така да се върнем на Османската империя която си е Турска империя и няма никаква разлика.Чел съм история не изопачена и в момента четох за да видя глупости ли пиша.Ето колега Киро две статии за турция и да видим има ли разлика.http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%...%D0%B8%D1%8Fи сега за Турция http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%...86%D0%B8%D1%8F опа ама то нямало разлика А пък за джамията там си е ясно.Митинга си е чиста провокация с цел сбиване което и стана, но може да има и друга по сериозна политическа насоченост която ние едва ли ще разберем скоро.Мен ме дразни че от НЯКОЛКО години не е било винаги, всеки ден кънти пиротска и мария луиза от молитви, не е приятно.КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
stefaka222 написа:Така да се върнем на Османската империя която си е Турска империя и няма никаква разлика.Чел съм история не изопачена и в момента четох за да видя глупости ли пиша.Ето колега Киро две статии за турция и да видим има ли разлика.http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%...%D0%B8%D1%8Fи сега за Турция http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%...86%D0%B8%D1%8F опа ама то нямало разлика А пък за джамията там си е ясно.Митинга си е чиста провокация с цел сбиване което и стана, но може да има и друга по сериозна политическа насоченост която ние едва ли ще разберем скоро.Мен ме дразни че от НЯКОЛКО години не е било винаги, всеки ден кънти пиротска и мария луиза от молитви, не е приятно.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
stefaka222 написа:Така да се върнем на Османската империя която си е Турска империя и няма никаква разлика.
Коментар
-
Дидко ,не само българите подпалват тия анти турски настроения. Като ги слушам тия от върхушката на ДПС с какви мазни думи говорят че те са българи и са за България , а в същото време като дойде 3 март нито един от тях не застане на трибуната при честванията . Точно тия им действия показват нагледно ,че на думи са българи а на практика са си за Турция. Намери ми една снимка от 3 март през последните 20 години на която да има представител от ръководството на ДПС на официалната трибуна и тогава ще ти стисна ръката .Ето кой подклажда огъня с действията си.
Коментар
-
Immortal написа:stefaka222 написа:Дразня се че нарочно се правят провокации с които се нагнетява омраза и напрежение и ни изкарват нетолерантен народ.Е щом живеем с толко етноси без да има безредици значи сме толерантни, разбирасе без да споменавам единичните инциденти който не са на етническа основа но се изкарват като такива.Хайде да спрем да си затваряме очите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар