Аз лично смятам, че трябва в най-скоро време най-полезния член на ДПС - Волен Сидеров да го вкарат в лудницата към затвора.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за днешните събития при Джамията?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз пък го подкрепям Волен ! Идете пробвайте в турция така да си правите църкви и да се молете...681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Krasi1914 написа:Аз пък го подкрепям Волен ! Идете пробвайте в турция така да си правите църкви и да се молете...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Krasi1914 написа:Аз пък го подкрепям Волен ! Идете пробвайте в турция така да си правите църкви и да се молете...681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Krasi1914 написа:kiro_of_the_day написа:Krasi1914 написа:Аз пък го подкрепям Волен ! Идете пробвайте в турция така да си правите църкви и да се молете...ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Сега като се замисля, много ми намирисва на "постановка". Мюсюлманите са имали официално разрешение за петъчната си молитва да се молят и на тротоара пред джамията.Волен има разрешение за митинг на същото място по същото време.Абе кой е тоя ТЪПАНАР дето е издал и двете разрешения? То е все едно и също да вкараш в една клетка заека и вълка и да очакваш, че нищо няма да се случи.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Това са пълни глупсоти мога да ви кажа!!!Не знам Волен какво иска?Да няма турци в България или да няма мюсюлмани?Този човек не е с всичкия си...Така си мисля аз...Личното ми мнение ,че в днешно време няма място за такива неща ,защото не знаеш от къде ще ти дойде...Живейте си живота ,защото е кратък...Не се тормозете с такива идиотщини...Това ,което наблюдаваме ,вече граничи с фанатизъм...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
T_SHOW написа:Сега като се замисля, много ми намирисва на "постановка". Мюсюлманите са имали официално разрешение за петъчната си молитва да се молят и на тротоара пред джамията.Волен има разрешение за митинг на същото място по същото време.Абе кой е тоя ТЪПАНАР дето е издал и двете разрешения? То е все едно и също да вкараш в една клетка заека и вълка и да очакваш, че нищо няма да се случи.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Humppa
Солкола нападна Герб преди няколко дни, сега ответната реакция от неговото протеже В природата винаги има равновесие, точно за това Сокола направи Атака преди години... Така мисля аз. Така и Яне и РЗС-то му са васали на БСП... Лощото е, че схемите вършат работа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар