:D Най сетне след 3 месечно чакане ! Ето я и моята Жулиетка (Сори за качеството на някои снимки, но са с телефон):Наистина човек не може да спре да се усмихва докато е с нея. Поведението и излъчването е неземно. А и всички жени се обръщат след нея :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вземахме се !
Collapse
X
-
Честито!Човек така се захласва да я гледа, че почти забравя да пита за подробности като - бензин или дизел?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Мерсииии Буквално преди 1 час ми я доставиха Заради забавянето ми подариха едно много хубаво яке на Алфа и бутилка италианско шампанско. Другия петък си тръгвам с нея към България Реших да изкарам уикенда на Балатон в Унгария.. Изобщо - идилия. Надявам се да няма детски болести де - да ме остави на пътя.Дизелче, 1.6 JTDM2 (така пише на двигателя без да си имам на идея какво означава). Дистинкитив версия със спортни опции - 16 джанти, алуминиеви педали, и нещо ми обясняваха за седалките, но не ги слушах. Има щамповано цветно лого на алфа по тях.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
Честито !!! Със здраве да си я караш и много безаварийни километри да и навъртишMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар