След новината, че 200.000 българи имали желание да емигрират, и след разменени реплики с колеги във форума, реших да пусна една анкета.Аз лично си мисля, че искащите да емигрират българи не са 200.000, а 2.000.000 (поне).Айде да видим какво мислят съфорумците!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
АНКЕТА: Бихте ли емигрирали от България?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Няма да гласувам, защото нито един от написаните отговори не се застъпва с моето виждане за нещата. За мен думата ’емиграция’ няма смисъл - живея в БГ, защото тук ми харесва в момента. Ако желая да се преместя да живея в друг град/държава не ми е проблем да си вдигна парцалите и да замина. За мен няма разлика дали ще се преместя в друг апартамент в същия град, в друг град в БГ или в друга държава - навсякъде ще се чувствам ’у дома’.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Не мога да вирея другаде - за добро или зло!Не мога да се преборя с носталгията. Като тръгна на турне, на 3-я ден искам да се върна, не мога да разбера какво е това чудо!Първото ми турне в Испания - 18 дни...ми щях да полудея! Както каза Ваня Цветкова в "Шоуто на Слави": "И камъните ми липсваха"!Мисля,че няма да мога да пусна корени на друго място, но знае ли човек?Иначе с кеф бих се преселила в Швейцария или Холандия, ей там е живот! :D"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Humppa
* МОЖЕ БИ! Склонен съм да пробвам, но зависи от ситуацията.Евентуално за някой високоплатен проект до 2 години...
Коментар
-
За момента оставам за поне 5-6-7 години да завърша висше,после видя ли,че просто няма перспектива за нещо добро, и че от България държава няма да стане си стягам куфарите и към държава,в която се говори френски или английски.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Humppa
-
Ами аз и тук работя.По 9 часа на ден от понеделник до петък и 5 часа в събота.А всяка четвърта събота съм по 10 часа на работа.Ако в САЩ бачкам толкова, дали ще ми е зле?И не ме убеждавайте, колко е гадно "там", защото сестра ми е девета година в Тексас и имам инфо от първа ръка.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар