Във Варна има ли изпратени ключодържатели?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумски ключодържател
Collapse
X
-
Пропуснал съм, или съм забравил, или изобщо не съм видял. Понякога влизам във форума, чета точно едно определено нещо и излизам. Така другите теми ми стават "прочетени", с после падат надолу. Ако е в тази тема, може ли линк?Ако с някой сме правили уговорка за нещо, моля да ме извините, но като мине време и забравям. Сега се сещам, например, че трябва да се видя с един колега от Перник, за същото нещо.
Коментар
-
ogi28b написа:Пропуснал съм, или съм забравил, или изобщо не съм видял. Понякога влизам във форума, чета точно едно определено нещо и излизам. Така другите теми ми стават "прочетени", с после падат надолу. Ако е в тази тема, може ли линк?Ако с някой сме правили уговорка за нещо, моля да ме извините, но като мине време и забравям. Сега се сещам, например, че трябва да се видя с един колега от Перник, за същото нещо.
Коментар
-
ogi28b написа:Пристигна новата партида. Вече изпратих 15 към Кюстендил, в kiro_of_the_dayса. Ще заделя толкова за Перник, че съм обещал отдавна. За други градове - пишете тук. Ако някой от Враца иска - може да използва това, че ще ходим там след 2 седмици за кампанията, да дойде на място за да си вземе.
Коментар
-
veskoo написа:На мен ми трябват 2бр. Как да стане.Plamen838 написа:И аз искам 1 бр. Ще си го платя
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар