Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумски ключодържател

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Във Варна има ли изпратени ключодържатели?

Коментар

Не.

Коментар

А няма ли да има някога? :D

Коментар

Ще има, стига да има желаещ да ги разпространява, заедно с други рекламни материали на форума.

Коментар

ogi28b написа:
            Ще има, стига да има желаещ да ги разпространява, заедно с други рекламни материали на форума.
            Ами колегата марто изяви желание доколкото знам но не му отговорихте .

Коментар

Пропуснал съм, или съм забравил, или изобщо не съм видял. Понякога влизам във форума, чета точно едно определено нещо и излизам. Така другите теми ми стават "прочетени", с после падат надолу. Ако е в тази тема, може ли линк?Ако с някой сме правили уговорка за нещо, моля да ме извините, но като мине време и забравям. Сега се сещам, например, че трябва да се видя с един колега от Перник, за същото нещо.

Коментар

ogi28b написа:
                Пропуснал съм, или съм забравил, или изобщо не съм видял. Понякога влизам във форума, чета точно едно определено нещо и излизам. Така другите теми ми стават "прочетени", с после падат надолу. Ако е в тази тема, може ли линк?Ако с някой сме правили уговорка за нещо, моля да ме извините, но като мине време и забравям. Сега се сещам, например, че трябва да се видя с един колега от Перник, за същото нещо.
                не на лично ти писа човека и нямаше отговор от теб

Коментар

Видях ЛС-то. Писах му. Ключодържателите са свършили на Италфеста, без да съм разбрал. Утре поръчвам нови.

Коментар

У Руси има ощи някулку у мениии :D

Коментар

Пристигна новата партида. Вече изпратих 15 към Кюстендил, в kiro_of_the_dayса. Ще заделя толкова за Перник, че съм обещал отдавна. За други градове - пишете тук. Ако някой от Враца иска - може да използва това, че ще ходим там след 2 седмици за кампанията, да дойде на място за да си вземе.

Коментар

ogi28b написа:
                        Пристигна новата партида. Вече изпратих 15 към Кюстендил, в kiro_of_the_dayса. Ще заделя толкова за Перник, че съм обещал отдавна. За други градове - пишете тук. Ако някой от Враца иска - може да използва това, че ще ходим там след 2 седмици за кампанията, да дойде на място за да си вземе.
                        И при мен няма ако може да изпратиш. :D
                        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Ако има колеги от Дупница дайте да се оргранизираме да поръчаме, че за 1 човек (в случая мен) няма как да се изпрати...

Коментар

На мен ми трябват 2бр. Как да стане.

Коментар

И аз искам 1 бр. Ще си го платя

Коментар

veskoo написа:
                                На мен ми трябват 2бр. Как да стане.
                                Ами ще ви пратя няколко, виждам, че вече има няколко желаещи от Дупница. Ще уточним детайлите тези дни, но нека да е на ЛС. Ако забравя, моля да ме подсетите, че се занимавам със страшно много неща напоследък и на моменти просто изключвам.
                                Plamen838 написа:
                                И аз искам 1 бр. Ще си го платя
                                Ключодържателите са безплатни и ще бъдат такива най-малко още една година Ако това се промени, ще бъде оповестено веднага. Затова няма смисъл да казвате, че ще си ги платите, това няма да спомогне за по-бързото получаване, или да гарантира такова. В Русе има изпратени. Прочети последните постове в темата.

Коментар

Working...
                                X