Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумски ключодържател

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

След като раздадох количества на колегите sacheto, Sandra, Immortal, eh4ev07, krasio79bs, както и няколко единични бройки, при мен останаха съвсем малко. Сега чакам да получа новата партида, за да разпределя за няколко други града, както е по план-график.

Коментар

И в крайна сметка ключодържатели в бургас пристигнаха ли не пристигнаха ли

Коментар

Аз искам да изкажа голяма служебна благодарност за ключодържателя! Получих си го, доволен съм, щастлив съм! Тая вечер пих една мента за здравето на @ogi28b
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

И във Варна не разбрах дали има?

Коментар

цено написа:
            И в крайна сметка ключодържатели в бургас пристигнаха ли не пристигнаха ли
            Пазя ти бре Цено.Обади ми се на 0885 08 22 83 да се разберем как да ти го дам заедно с обещаната карта на ЕКО.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

В Ямбол свършиха набързо. Дори днес препратих колегата Kaloyancho в Бургас, да си вземе от Краси.Имам стикери - всякакви, карти на Еко, но ключодържатели вече не.

Коментар

А в Търново има ли изпратени ? Ако има дайте някакви координати

Коментар

За Търново - виж на 8 страница на тази тема - третият ми пост (четвърти на страницата).Вчера раздадох и последните ми останали бройки след срещата в Китен, на която съм дал на колеги от Пазарджик, Ст. Загора, Ямбол, Сливен, Бургас. Преди това съм пратил в Търново и Пловдив, както и в Търговище. Всеки момент ще е готова следваща партида, като ще се опитам веднага да организирам изпращане до Перник на veskobravo; до Плевен, на ... не знам на кой; до Русе, най-вероятно на Тони Дурекс_а; в Кюстендил ще пратя на Киро_of_the_day. Един колега от Габрово беше писал, но той май най-добре да си вземе от колегите в Търново, а колегите, които са писали, от Белене, Ловеч, Разград, Своге, Пещера, Шумен, Сопот - ще трябва да уточним допълнително как да получат, защото май само те са писали от съответните градове. Колегата avvasilev се е записал за срещата на Милеви скали, може би там ще е удачно да получи и той няколко, за него и за колегите от неговия град. Ако пропускам някой - моля да ме извини.

Коментар

ogi28b написа:
                    ...Колегата avvasilev се е записал за срещата на Милеви скали, може би там ще е удачно да получи и той няколко, за него и за колегите от неговия град...
                    Удачно ще е, разбира се!
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Дай ги насам да ги раздавам с картите заедно.

Коментар

Дюрекса ли отговаря само за Русе ?
                        Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                        Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Еми с него сме се разбрали още преди да му беше сложен последния бан, ама ако се уговорите помежду си - ще пратя на някой друг, стига да е редовен по срещите и да го познават повече хора.

Коментар

Не не, оправих се, просто ме пита преди време и се записах с един и днес случайно се сетих но неможах да го издиря .... просто не ги е получил още
                            Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                            Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Извинявам се за спама ако е такъв Има ли ключодържатели в София и ако да при кого да се свържа с него трябват ми 2 плащам си ако трябва
                              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Да, има, раздавам ги на срещите на форума. БЕЗПЛАТНИ СА

Коментар

Working...
                                X