След като раздадох количества на колегите sacheto, Sandra, Immortal, eh4ev07, krasio79bs, както и няколко единични бройки, при мен останаха съвсем малко. Сега чакам да получа новата партида, за да разпределя за няколко други града, както е по план-график.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумски ключодържател
Collapse
X
-
За Търново - виж на 8 страница на тази тема - третият ми пост (четвърти на страницата).Вчера раздадох и последните ми останали бройки след срещата в Китен, на която съм дал на колеги от Пазарджик, Ст. Загора, Ямбол, Сливен, Бургас. Преди това съм пратил в Търново и Пловдив, както и в Търговище. Всеки момент ще е готова следваща партида, като ще се опитам веднага да организирам изпращане до Перник на veskobravo; до Плевен, на ... не знам на кой; до Русе, най-вероятно на Тони Дурекс_а; в Кюстендил ще пратя на Киро_of_the_day. Един колега от Габрово беше писал, но той май най-добре да си вземе от колегите в Търново, а колегите, които са писали, от Белене, Ловеч, Разград, Своге, Пещера, Шумен, Сопот - ще трябва да уточним допълнително как да получат, защото май само те са писали от съответните градове. Колегата avvasilev се е записал за срещата на Милеви скали, може би там ще е удачно да получи и той няколко, за него и за колегите от неговия град. Ако пропускам някой - моля да ме извини.
Коментар
-
Извинявам се за спама ако е такъв Има ли ключодържатели в София и ако да при кого да се свържа с него трябват ми 2 плащам си ако трябваШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар