Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумски ключодържател

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По всяка вероятност - да. Изисква се да си дългогодишен фен на марката и 15 лева членски внос до края на годината, като второто е по-важно.

Коментар

Не разбрах към Стара Загора ще пратите ли малко ключодържателчета ? :P
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ще изпратим навсякъде, само да пристигнат и да ги разпределя.

Коментар

Малко количество е пристигнало във Велико Търново и по-точно - у колегата JacK`DanielS.

Коментар

Оги а какво става с ключодържателите за Бургас? Ще има ли и за нас?

Коментар

Ще има, чакам да си взема голямата поръчка, а от тези които имах останаха малко, защото изпратих в Пловдив и в Търново, раздадох на членовете на СФФБ, както и на редовните посетители на столичните срещи, и останаха малко. Както вече писах - само да взема новите, ще ги разпределя и ще започна пращането, заедно със стикери и други неща. Ще има за всички, но няма да е наведнъж, все пак и това изисква време и средства. Бъдете търпеливи, хубавите неща стават бавно

Коментар

Да се похваля от вчера и аз има ключодържател и стикер благодаря на колегата Airfan
                FIAT Punto 1.8 16V

Коментар

Ключодържатела ми е подарък,няма такъв.
                  Прикачени файлове
                  FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

Използвам момента да благодаря на главния секретар на СФФБ, като с негова помощ вече са у мен новите ключодържатели. Тук е моментът да поканя всички хора от София в неделя, на софийската ни среща, за да си получат обещаното, а след това ще наблегна на раздаването на срещата в Китен, както и на хората, с които вече сме се уговорили в Пазарджик, Пловдив, Стара Загора и Бургас. Всъщност само с човек в Пазарджик май имам твърда уговорка.

Коментар

В Понеделник ще правя попълнен формуляр за членство.И се надявам след регистрацията на Бравото да ме зарадвате с 1 ключодържател и стикер

Коментар

ogi28b написа:
                        Използвам момента да благодаря на главния секретар на СФФБ, като с негова помощ вече са у мен новите ключодържатели. Тук е моментът да поканя всички хора от София в неделя, на софийската ни среща, за да си получат обещаното, а след това ще наблегна на раздаването на срещата в Китен, както и на хората, с които вече сме се уговорили в Пазарджик, Пловдив, Стара Загора и Бургас. Всъщност само с човек в Пазарджик май имам твърда уговорка.
                        За Бургас мека ли ти се струва уговорката?Ще се глобяваме на Китен.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Започвам да си гледам ЛС-тата, защото вече не помня на кой какво съм обещал. Като политик съм станал, само обещавам.

Коментар

ogi28b написа:
                            Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Започвам да си гледам ЛС-тата, защото вече не помня на кой какво съм обещал. Като политик съм станал, само обещавам.
                            ще праим вот на недоверие

Коментар

Със пари без пари искам 1 брой .Фен съм ))))))) :D

Коментар

Колеги, форумът е осигурил достатъчно за всички, не се притеснявайте. Всеки ще си получи. Сега обаче на дневен ред е срещата в Китен и веднага след нея ще разпределя останалото количество, а дотогава ще трябва да получа и нова партида.

Коментар

Working...
                                X