Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумски ключодържател

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    ... и свършиха Не бе, има достатъчно, засега. Май ще има интерес. Да видим до края на месеца колко хора ще си пожелаят и да поръчваме един контейнер.
    Че как...Поръчвай ,и аз искам...Може на ЛС да ми пишеш какво трявба да направя ,за да си го получа... Благодаря предварително...
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
      ogi28b написа:
      ... и свършиха Не бе, има достатъчно, засега. Май ще има интерес. Да видим до края на месеца колко хора ще си пожелаят и да поръчваме един контейнер.
      Че как...Поръчвай ,и аз искам...Може на ЛС да ми пишеш какво трявба да направя ,за да си го получа... Благодаря предварително...
      Записваш се в доброволческия отряд за "Разпространение на материали на форума" и получаваш ключодържатели, стикери, брошури... каквото имаме... и разбира се - задължението да ги разпространяваш на срещите в твоя град. Това в кръга на шегата, всъщност е сериозно

Коментар

Аз също бих желал два, за двата Бравока .
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

MOLOTOV - в неделя на обичайната среща на форума можеш да се сдобиеш с ключодържател, стикер, карта за Еко, вътрешен накрайник за Браво/а, и всякакви други неща, които имам в багажника. Заповядай на срещата [/quote]Много си любезен! Ще дойда! Светло синьо Браво с Абартовска броня)

Коментар

Искам и аз 2 броя за двете фиатчета
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Па на мен,ако не ми пратиш.....Нема те черпя бира на Китен. Чакам доставката за Бургас.Мераклии много,че и по два искат.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ogi28b написа:
                Predatorsi написа:
                ogi28b написа:
                Записваш се в доброволческия отряд за "Разпространение на материали на форума" и получаваш ключодържатели, стикери, брошури... каквото имаме... и разбира се - задължението да ги разпространяваш на срещите в твоя град. Това в кръга на шегата, всъщност е сериозно
                Кофтиии...В Пазарджик срещите отдавна не са реалност... Няма ли друг начин ,нещо под масата да измислим?
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

и аз искам един брой само да отбележа, че преди една година си поръчах същия ключодържател но само с лого на фиат от някъкъв сайт тука от българия но и на двата броя има се разлепи логото много бързо
                  Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.

Коментар

И кво като съм от Варна ?!? Ако не ми пратите един ключодържател Ви предупреждавам, че ще дойда до София да си го взема. Това последното го считайте като предупреждение (заплаха) за идване на гости. Мислете му как ще ме посрещате.
                    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Е така добре ли е?

Коментар

ogi28b написа:
                        Е така добре ли е?
                        Такива рекламни материали ако ми пратиш бих ги разпространявал...

Коментар

и аз искам 1 брой ако може :D
                          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

и за мен един брой ако може разбирасе
                            преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Ако колегата Хинчев ми позволи, ще обобщя:за Разград два броя, засега.
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

+ 1 брой ако може
                                ex.FIAT REGATA 70S 1.3 -84г. , ex.FIAT TEMPRA 1.6 i.e -94г , ex.FIAT PUNTO MK2 1.2 16V 2000г.ex.FIAT GRANDE PUNTO 1.4 16V s-jet-2007г.
                                ex.Fiat Croma 1.9 8V m--jet 2007
                                Fiat Croma 1.9 16V 2008г.

Коментар

Working...
                                X