... и свършиха Не бе, има достатъчно, засега. Май ще има интерес. Да видим до края на месеца колко хора ще си пожелаят и да поръчваме един контейнер.
Че как...Поръчвай ,и аз искам...Може на ЛС да ми пишеш какво трявба да направя ,за да си го получа... Благодаря предварително...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
... и свършиха Не бе, има достатъчно, засега. Май ще има интерес. Да видим до края на месеца колко хора ще си пожелаят и да поръчваме един контейнер.
Че как...Поръчвай ,и аз искам...Може на ЛС да ми пишеш какво трявба да направя ,за да си го получа... Благодаря предварително...
Записваш се в доброволческия отряд за "Разпространение на материали на форума" и получаваш ключодържатели, стикери, брошури... каквото имаме... и разбира се - задължението да ги разпространяваш на срещите в твоя град. Това в кръга на шегата, всъщност е сериозно
MOLOTOV - в неделя на обичайната среща на форума можеш да се сдобиеш с ключодържател, стикер, карта за Еко, вътрешен накрайник за Браво/а, и всякакви други неща, които имам в багажника. Заповядай на срещата [/quote]Много си любезен! Ще дойда! Светло синьо Браво с Абартовска броня)
Записваш се в доброволческия отряд за "Разпространение на материали на форума" и получаваш ключодържатели, стикери, брошури... каквото имаме... и разбира се - задължението да ги разпространяваш на срещите в твоя град. Това в кръга на шегата, всъщност е сериозно
Кофтиии...В Пазарджик срещите отдавна не са реалност... Няма ли друг начин ,нещо под масата да измислим?
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
и аз искам един брой само да отбележа, че преди една година си поръчах същия ключодържател но само с лого на фиат от някъкъв сайт тука от българия но и на двата броя има се разлепи логото много бързо
И кво като съм от Варна ?!? Ако не ми пратите един ключодържател Ви предупреждавам, че ще дойда до София да си го взема. Това последното го считайте като предупреждение (заплаха) за идване на гости. Мислете му как ще ме посрещате.
Такива рекламни материали ако ми пратиш бих ги разпространявал...
Коментар