По всяка вероятност - да. Изисква се да си дългогодишен фен на марката и 15 лева членски внос до края на годината, като второто е по-важно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумски ключодържател
Collapse
X
-
Не разбрах към Стара Загора ще пратите ли малко ключодържателчета ? :PAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ще има, чакам да си взема голямата поръчка, а от тези които имах останаха малко, защото изпратих в Пловдив и в Търново, раздадох на членовете на СФФБ, както и на редовните посетители на столичните срещи, и останаха малко. Както вече писах - само да взема новите, ще ги разпределя и ще започна пращането, заедно със стикери и други неща. Ще има за всички, но няма да е наведнъж, все пак и това изисква време и средства. Бъдете търпеливи, хубавите неща стават бавно
Коментар
-
Използвам момента да благодаря на главния секретар на СФФБ, като с негова помощ вече са у мен новите ключодържатели. Тук е моментът да поканя всички хора от София в неделя, на софийската ни среща, за да си получат обещаното, а след това ще наблегна на раздаването на срещата в Китен, както и на хората, с които вече сме се уговорили в Пазарджик, Пловдив, Стара Загора и Бургас. Всъщност само с човек в Пазарджик май имам твърда уговорка.
Коментар
-
ogi28b написа:Използвам момента да благодаря на главния секретар на СФФБ, като с негова помощ вече са у мен новите ключодържатели. Тук е моментът да поканя всички хора от София в неделя, на софийската ни среща, за да си получат обещаното, а след това ще наблегна на раздаването на срещата в Китен, както и на хората, с които вече сме се уговорили в Пазарджик, Пловдив, Стара Загора и Бургас. Всъщност само с човек в Пазарджик май имам твърда уговорка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар